ČABARKAPA OTKRIVA KAKAV JE KARAĐORĐE KRIMINALAC! On nam je čuvao OTIRAČ, potpuno nebitna BUDALA! Rat se zahuktava..
Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

NIKAD KRAJA...

ČABARKAPA OTKRIVA KAKAV JE KARAĐORĐE KRIMINALAC! On nam je čuvao OTIRAČ, potpuno nebitna BUDALA! Rat se zahuktava..

Čabarkapa je sada na svoj fejsbuk profil okačio delove jednog intervjua svog kako kaže velikog prijatelja Zorana Brankovića - Lepog, inače jednog od članova Voždovačkog klana, a sve u cilju da raskrinka Karađorđa

Objavljeno:

Iako Karađorđe Subotić, bivši učesnik rijalitija "Zadruga 2", ime Aleksandra Čabarkape, navodno oca njegove unuke, i bivšeg ljubavnika njegove supruge izbegava i da spominje, ovaj međutim ne odustaje od toga da Subotića ocrni u javnosti kad god mu se ukaže prilika. Čabarkapa je sada na svoj fejsbuk profil okačio delove jednog intervjua svog kako kaže velikog prijatelja Zorana Brankovića - Lepog, inače jednog od članova Voždovačkog klana, pohvalio se njihovim zajedničkim fotografijama iz provoda, a sve u cilju raskrinkavanja Karađorđa Subotića.

foto: Printscreen

Naime, Zoran Branković je u pomenutom intervjuu, pričajući o svojim poznanstvima i kontaktima sa poznatim kriminalcima poput Kneleta i Borisa Petkova, pomenuo i Karađorđa Subotića prepričavši kako se upravo zbog njega "sporečkao" sa Petkovim. Iscepkani delovi intervjua koje je Čabarkapa objavio aludiraju na to kako je Karađorđe bio potpuno nebitan u tim krugovima. Naime Branković u jednom trenutku kaže kako je Karađorđe "jedna budala" i kako "su ga ostavljali da im čuva otirač". Kada se međutim pogleda snimak ove emisije u celosti i u kontekstu cele priče, stiče se utisak da je Petkov u jednom trenutku čak i stao na stranu Karađorđa, što se onda može protumačiti i kao Brankovićeva ozlojađenost zbog takve situacije.

foto: Privatna arhiva

Naime, Branković objašnjava kako je on sa Karađorđem nekada bio dobar, a da su kod njega u stanu, u vreme dok je Subotić bio na robiji, čak boravile i njegove ćerke Aleksandra i Gorana, ali i tadašnja supruga Ljuba Pantović. Branković dalje objašnjava kako je Ljuba tom prilikom "spopadala sve njegove prijatelje" i konstatovao da je "ninfomanka". On je ispričao da se zapravo i posvađao sa Subotićem po njegovom izlasku iz CZ -a, kada mu je rekao šta je sve njegova žena radila. Kako navodi dalje pokojni Boris Petkov, tada ga je zamolio da dođe kod njega, ali mu je skrenuo pažnju da ne ide njegovom ulicom već da skrene, na šta je Branković pobesneo jer su ga kako kaže smatrali "nekim ko im čuva otirač".

Aleksandar Čabarkapa i Zoran Branković
Aleksandar Čabarkapa i Zoran Brankovićfoto: Printscreen

Čabarkapa je osim ovih klipova na svoj fejsbuk postavio i status gde uz fotografiju sa Brankovićem, najavljuje još objava u kojima će tema biti upravo Karađorđe Subotić.

foto: Printscreen

Podsetimo, Čabarkapa je takođe nedavno apelovao upravo putem ove društvene mreže da mu se "Subotići skinu s vrata" i da ne zna zašto su se okačili na njega, te konstantno pominju njegovo ime, i izmišljaju da je upravo on taj koji je podmetnuo nekoliko puta eksploziv u njihovu kuću, palio traktore, i bušio gume, a s druge strane čini se da je nakon ovih objava upravo on taj koji nastavlja rat.

"Na ručku sa starim Beogradskim šmekerom i proverenim šarmerom lepotica, ZORANOM BRANKOVIĆEM - LEPIM. Njegovi govori u emisijama su sto posto istiniti a ja sam izdvojio male delove našeg zajedničkog prijatelja i komšije, dobrog i pomalo poštenog (jer je prošao pored pošte) crnog kara od Đorđa. U narednom periodu biće još objava na ovu temu naše Paparazzo pobegulje, a i drugih tema o drugima, te molim široke narodne mase da se strpe za naredne objave". Vaš Aleksandar.

Boris Petkov Petkova su nazivali "poslednjim akterom velike nacionalne krimi priče". Imao je običaj duhovito da se hvali kako je besposličar po zanimanju i bio dovoljno lukav ili srećan da, da ne završi kao ostale "kolege". Boris Petkov, zvani Bugarin, glasio je za najvećeg cinika u svetu kriminala, i pripadnika old school ekipe beogradskog podzemlja. Bio je nerazdvojni prijatelj Đorđa Božovića Giške i mnogih pripadnika takozvane stare garde jugoslovenskog podzemlja. U javnosti je ime Borisa Petkova počelo češće da se pominje od 15. februara 1985. godine, posle ubistva Ranka Rubežića, za koje su osumnjičeni on i još trojica njegovih prijatelja - Bojan Petrović, Dragan Vujisić Vuja i Dragan Popović Dadilja. Petkov je posle toga otišao u Čehoslovačku, koja u to vreme nije bila član Interpola, ali je na osnovu međudržavnog sporazuma uhapšen i izručen Jugoslaviji, gde je prvo osuđen na pet, pa na sedam godina zatvora. Krivicu za ubistvo Rubežića nikada nije priznao, a iz 'Zabele', u kojoj je izdržavao kaznu i planirao bekstvo, uspeo je da umakne posle dve godine.

foto: Printscreen

Posle bega iz 'Zabele' u Beograd se vratio 19. septembra 1990. godine, na Giškinu sahranu, iako je za njim postojala raspisana poternica. Istoga dana kada je sahranjen njegov najbolji drug, Petkov je ranjen kod Hotela 'Slavija' u centru grada. Pričalo se da je to osveta za ubistvo Ranka Rubežića. Petkov je prebačen u Urgentni centar, a zatim u bolnicu Centralnog zatvora. Sa izdržavanja kazne pušten je 15. decembra 1992. godine. Petkov je ranjen i 7. oktobra 1993. godine u obračunu koji nije dobio sudski epilog, iako se uglavnom pouzdano znalo šta je prethodilo ranjavanju i ko je počinilac. Preminuo je u decembru 2002. na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, usled srčanih problema. Poslednjih godina života Petkov se povukao, a prema nekim pričama, bavio se uvozom tehnike. Dve godine pred smrt, njegovo ime ponovo je dospelo u javnost zbog saobraćajne nesreće u Kaluđerici, kada je svojim automobilom usmrtio devojku. Suđenje nije održano. Zoran Branković Lepi

foto: Printscreen

Zoran Branković Lepi, poznat je kao momak sa voždovačkog asfalta, iliti kao član Voždovačkog klana. U pomenutoj emisiji pričao je između ostalog i o tome kako je planirao da opljačka Željka Ražnatovića Arkana, zbog čega Miloradu Ulemeku Legiji menjaju stražu na 2-3 meseca, o prijateljstvu sa Kneletom, Šilerovoj... Branković je jednom ranjen i dok je bežao od policije. Karađorđe Subotić

foto: Prinscreen

Subotić je u žižu javnosti dospeo u vreme dok se njegova bivša supruga Ljuba Pantović nalazila na imanju u Lisoviću. Njegova maloletna ćerka Aleksandra S. (17) tada je ostala u drugom stanju sa njegovim protivnikom Aleksandrom Čabarkabom (32), koji je za medije izjavljivao da je bio i u vezi sa Ljubom Pantović. U međuvremenu, Čabarkapa je uhapšen pre dva i po meseca. Subotićeva ćerka je nedavno rodila devojčicu, za koju navodi da je iz veze sa Čabarakom. Inače, Čabarkapa je oženjen i ima četvoro maloletne dece. Starateljstvo nad Aleksandrom S. ima njena majka Ljuba Pantović, ali ona živi kod oca.

Više puta bio je u zatvoeu zbog različitih dela.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.