RAZMIŠLJAM KAKO BI USKORO MOGAO DA UMRE: Milijana priznala JEZIVU istinu o STARCU, pa OTKRILA svoj MORBIDNI PLAN!
Milijana Bogdanović, Foto: Printscreen

BOLESNO!

RAZMIŠLJAM KAKO BI USKORO MOGAO DA UMRE: Milijana priznala JEZIVU istinu o STARCU, pa OTKRILA svoj MORBIDNI PLAN!

Ona je rešila da se ipak uda za dedu, a da ga zatim šutne i nađe nekog s kim ima budućnost.

Objavljeno:

Milijana Bogdanović iznela je svoj pakleni plan za budućnost, pa šokirala mnoge. Naime, ona je u rijaliti ušla sa 53 godina starijim verenikom Milojkom Božićem, da bi ga i prevarila sa Aleksandrom Požgajem. Ipak, ona je rešila da se ipak uda za njega, a da ga zatim šutne i nađe nekog s kim ima budućnost.

Devojka iz Pilatovića koja ima 21 godinu isplanirala je da se otarasi vremešnog starca od 74 godina i ugradi silikone u grudi čim napuni 25 godina. Ona je prevarila "dečka" u rijalitiju sa Aleksandrom Požgajem, a kako se očekuje, trebalo bi da se u septembru uda za deda Milojka jer je svadba već plaćena.

"Sebi dajem fore do 25. godine da budem sa Milojkom, a onda stvarno moram s nekim da se skrasim. Svadba sa Milojkom je već zakazana za 7. septembar u Požegi i plaćena je, što da propadne? Venčaćemo se, to nije nikakav problem. Danas se ljudi uzmu, pa se posle tri dana razvedu. Bože moj. Da pokušam s Milojkom, pa koliko budem mogla da izdržim. Godinu, dve, četiri, ništa neću izgubiti. Posle toga ću da ugradim silikone u grudi, da počnem da mislim na sebe i nađem nekog s kim mogu da imam budućnost", otkrila je svoj plan Milijana.

foto: Printscreen

"Stalno razmišljam kako bi mogao uskoro da umre! Tek sad sam postala svesna toga. Takođe, imam utisak da će što bude stariji, više toga da mi brani. Nedavno mi je baš rekao kako mi je dovoljna jedna drugarica. Brine me i da mi neće dati da nosim kratko! Meni mlađi dečko ne bi branio da izlazim uveče i nosim miniće, još bi sa mnom išao u provod. Zamišljam da ću sa Milojkom da sedim obučena u mantiju kod kuće. Milojko i ja smo pričali da sav honorar iz "Parova" damo na kuću, da je dovršimo i sredimo. Rekla sam mu skoro da dinar neću uložiti u to! Šta ako se sutra razvedem i onda njegovo troje dece dođe i traži mi deo nasledstva? Od para iz rijalitija ću da kupim sebi auto, povećam grudi, a ostatak stavim u banku.", zaključila je Milijana svesna, ili nesvesna, svojih krupnih reči.

foto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.