KARAĐORĐE PRODAJE KUĆU I BEŽI IZ KALUĐERICE: Plaši se za svoj život zbog ČABARKAPE!
Karađorđe beži iz Kaluđerice, Foto: Printscreen

ZADRUGA

KARAĐORĐE PRODAJE KUĆU I BEŽI IZ KALUĐERICE: Plaši se za svoj život zbog ČABARKAPE!

Hoće da promeni sve!

Objavljeno:

Karađorđe Subotić zabrinut je za svoju sigurnost, zbog čega je rešio da proda kuću u Kaluđerici i preseli se na svoju farmu u blizini Vinče. Na ovu ideju došao je nakon brojnih napada na njega, a za koje je optužio Aleksandra Čabarkapu, bivšeg ljubavnika svoje ćerke Aleksandre Subotić, s kojim mu je podarila unuku Magdalenu. Naime, bivši zadrugar više ne želi da se izlaže riziku i opasnosti.

- Subotić je poslednje četiri godine, otkako je otpušten iz Centralnog zatvora, imao ozbiljne probleme. Više puta su mu paljeni automobili i ranč, a dobijao je i dojave o podmetnutoj bombi u kući. Iako u početku nije bio zabrinuti i sve je to olako shvatao, sada želi da se zaštiti. Nije mu prijatno dok boravi u svom domu, bez obzira na to što u kući do njegove živi njegov rođeni brat Srba Subotić. Karađorđe je odlučio da se skloni i započne drugačiji i mirniji život van kriminala, a posebno želi da se distancira od Aleksandra Čabarkape, kog ne može da smisli. On tvrdi da mu je taj čovek doneo samo ružne stvari u životu, te da ga napada bez razloga - otkrio je izvor blizak Karađorđu.

foto: Zorana Jevtić

Subotić će navodno otići na svoj ranč, gde planira da sagradi malu montažnu kuću i posveti se životinjama.

- Nakon paljenja farme, Karađorđe je malo sredio i doveo u red. Tamo pronalazi svoj mir i siguran je, jer je bezbedno, - navodi izvor.

Bivši suprug Ljube Pantović potvrdio je za medije ovu vest.

- Razmišljao sam o tome, ali još se nije obisitinilo. Prvo moram dobro da se raspitam i saznam vrednost moje imovine, a što se tiče ranča, tamo svakako želim da pređem. Bićete obavešteni o svemu - izjavio je Subotić.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.