OVO JE TAJNA KOJU KRIJE MISTERIOZNA NOĆ U ZVEZDARSKOJ ŠUMI: Suki otkrio ŠOKANTNE detalje o DRUŽENJU sa Subotićkom
Suad Suki Keserović, o poznanstvu sa bivšom Davidovom verenicom, Foto: Printscreen

BIVŠI DEČKO KORAĆEVE ZA ESPRESO!

OVO JE TAJNA KOJU KRIJE MISTERIOZNA NOĆ U ZVEZDARSKOJ ŠUMI: Suki otkrio ŠOKANTNE detalje o DRUŽENJU sa Subotićkom

Ispričao sve o odnosu sa Anom, ali ono što je ispričao o Aleksandri iznenadiće sve

Objavljeno:

Iako se već nekoliko puta oglašavao u medijima neke su stvari ostale nedorečene. Naime Suad Suki Keserović, biznismen iz Hrvatske, za kog se priča da je bio u vezi sa Anom Korać, demantovao je te priče. On tvrdi da su njih dvoje samo prijatelji, mada i pored toga objavljuje fotografije sa učesnicom Zadruge na svom instagramu i šalje joj poklone u rijaliti.

foto: Printscreen

I iako i Ana Korać tvrdi isto, dosta je kontradiktornosti u njenim izjavama, a poslednji put ju je baš za tu priču, uhvatio u laži i njen rijaliti dečko David Dragojević. Ana naime nikako da se dogovori sa sobom koliko se puta i na koliko videla sa Sukijem, a evo šta na sve to kaže hrvatski bznismen: "Sa Anom Korać nisam imao ništa, ali smo drugovi, družili smo se kad je bila na moru i u često smo u kontaktu preko telefona - ostao je Suki pri svojoj verziji. Sećamo se međutim da je Suki pominjan i pre ovog rijalitija. On se javljao i u program uživo, kad je Aleksandra Subotić učestvovala u Parovima. Pa iako je tada Subotićka tvrdila da ne zna ko je on, Suki ju je podsetio na " Žurku u zvezdarskoj šumi", pa smo ga zamolili da za Espreso objasni, kakva je tačno konekcija između njega i bivše Davidove verenice.

foto: Printscreen

"Za Subotićku - pa nema nikakve drame, znamo se preko zajedničkih prijatelja iz Zvezdarske šume, ništa vredno pomena. Devojka je žrtva u ovom rijalitiju i to je činjenica - rekao je Suki, pa smo ga zamolili da nam objasni zbog čega je on uvek centar svake priče u rijalitiju, ako ni sa jednom devojkom nije imao ništa. "To što me spominju u rijalitijima...to morate pitati te što me spominju a ne mene, ja na to ne mogu uticati - bio je ktratak on. Suki je međutim u nekoliko navrata rekao da je između njega i Ane Korać tokom tih viđanja u spoljnom svetu i te kako bilo hemije, te kako veruje da će se veza između njih dvoje ostvariti kad Ana izađe iz Zadruge. Pitali smo ga - da li misli da će Ana biti sa njim posle izjave da je "Aleksandra žrtva ovog rijalitija".

foto: Printscreen

"Polako, jedno je rijaliti drugo je stvarni život. Ne kažem ja da je Aleksandra žrtva, to kaže zdrav razum. Žrtva je onog malog varalice iz neke selendre kraj Novog Sada jer joj je potrošio sve pare zarađene u prethodnim rijalitijima i onda je ostavio. To nema veze sa Anom - nikakve - objašnjava Suki za Espreso, a na konstataciju da je u tom smislu onda i Ana potencijalna žrtva, jer je i ona trenutno zaljubljena u Davida, on kaže: "Ana je sad u rijalitiju, kad izađe napolje, iste sekunde će šutnuti tog klošara" - zaključuje hrvatski biznismen u razgovoru za Espreso.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ J.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.