POKRENUTA PETICIJA ZA KAŽNJAVANJE LUNE ĐOGANI: Osobama sa zdravstvenim poteškoćama RUGALA SE I RANIJE (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

PRETERALA!

POKRENUTA PETICIJA ZA KAŽNJAVANJE LUNE ĐOGANI: Osobama sa zdravstvenim poteškoćama RUGALA SE I RANIJE (VIDEO)

Ovo nije prvi put da Luna ismeva osobe sa posebnim potrebama

Objavljeno:

Izgleda da Luna Đogani ima neki pik na osobe ometene u razvoju. Poslednji put u Zadruzi je sa Markom imitirala devojku sa posebnim potrebama, koja je inače bila deo publike, a onda plakala od smeha.

foto: Printscreen

Međutim ovo nije prvi put da Luna ismeva ljude sa zdravstvenim poteškoćama. Luna je nedavno, a dok se nalazila u spoljnom svetu, objavila video klip, u kom se ruga ljudima bolesnim od štitne zlezde i onima koji imaju tikove od traume.

Blogerka je ovog puta celo lice iskrivila pomoću filtera, trza glavom, usput se smejući i imitirajući bosanski naglasak. Njenoj majci Anabeli Atijas, ovo je međutim bilo izuzetno simpatično, pa je ovaj Lunin jezivi klip objavila i na svom profilu tada. Ovaj snimak se sada našao i u jednoj grupi na fejsbuku, a komentari su više nego negativni:

foto: Printscreen

"Pa bolje i biti bolestan nego biti Luna Đogani", "Đubre jedno odvratno", "Sramota, fuj", samo su neki od komentara na ovaj Lunin klip.

Događaj iz Zadruge od pre neki dan međutim bio je inicijalna kapisla za pokretanje peticije. Naime, na fejsbuku je danas pokrenuta i peticija za kažnjavanje Lune Đogani, koja već sada ima 456 potpisnika.

Peticija za kažnjavanje Lune Đogani
Peticija za kažnjavanje Lune Đoganifoto: Printscreen

Kakav će ovo ishod na kraju imati, ostaje da vidimo!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.