PUKO MU FILM! Karađorđe POSETIO Davidovu majku: ČIM JE IZAŠO BILJANA ALARMIRALA CELU SRBIJU ZBOG ONOG ŠTO SE DESILO
Foto: Printscreen

POSEJAO STRAH!

PUKO MU FILM! Karađorđe POSETIO Davidovu majku: ČIM JE IZAŠO BILJANA ALARMIRALA CELU SRBIJU ZBOG ONOG ŠTO SE DESILO

Iznenada.

Objavljeno:

Nakon što je David Dragojević prevario svoju verenicu Aleksandru Subotić u Zadruzi sa Anom Korać, njih troje su postali najpopularniji učesnici rijalitija.

Kada je diksvalifikovana iz Zadruge, Aleksandra je jedno vreme je živela kod Biljane Dragojević, Davidove majke, zajedno sa ćerkom Magdalenom.

Ipak, kada se vratila ponovo na velelepno imanje, počela je žestoko da napada Davida, što, nekako i logično, pogodilo Biljanu, pa je razmenjeno mnogo teških reči.

foto: Printscreen

U svakom slučaju, Biljana je na Instagramu objavila da je Aleksandrin otac, Karađorđe Subotić odneo sve Aleksandrine stvari iz njene kuće:

"Sinoć je bio Karađorđe I odneo stvari I igračke Magdalenine ali nije odneo krevet I plakar nije hteo, rekao je da neće da se tu meša I neka oni to rešavaju kada izađu, no međutim kako su potekle javno priče ponižavajuće od strane Aleksandre kako će David spavati u njenom krevetu ja sam našla mlad bračni par kome ću pokloniti te stvari, koji počinju život od nule, tako da ga David neće koristiti, a fanovi koji su to kupili na poklon I stalno prigovaraju zašto se Suzana slika u toj sobi na ogledalu šta će tu i bla bla, pa zar u svojoj kući treba da misli šta će neki tamo fan da napiše. E više neće do toga dolaziti jer nema ništa više od fanova. Snimila sam sad kada je Karađorđe odneo stvari snimiću I kada ovaj mladi par odnese da bi fanovi mogli da odahnu. Poz" - piše u statusu Biljane Dragojević.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.