BILA JE DEVOJKA ZA PRIMER, A SADA KAŽU DA SE BAVI NAJSTARIJIM ZANATOM: Drugarica ŠOKIRANA u šta se SANJA PRETVORILA
Sanja iznenadila sve one koji je znaju od malena, Foto: Prinscreen

oglasila se stara prijateljica

BILA JE DEVOJKA ZA PRIMER, A SADA KAŽU DA SE BAVI NAJSTARIJIM ZANATOM: Drugarica ŠOKIRANA u šta se SANJA PRETVORILA

Odličan đak, devojka koja je vrlo pametna i ima potencijal postala je rijaliti učesnica, niko iz Bora ne može da veruje šta se dogodilo sa Stankovićevom

Objavljeno:

Aktulena zadrugarka Sanja Stanković jedna je od osumnjičenih devojaka koje se povezuju sa aferom "elitna prostitucija", a kako važi za miljenicu makroa iz Šapca, za Stankovićevom ne prestaje "prašina da se diže".

Naime, drugarica atraktivne plavuše iznela je nepoznate detalje o tome šta se dešavalo:

U Beogradu je imala veću slobodu, počela je dosta da izlazi i upoznala moćne momke. Meni se više nije javljala, a kada sam je posle odlaska videla, shvatila sam da je napravila velike promene u izgledu", rekla je Sanjina bivša prijateljica i dodala:

Drugarica tvrdi da se mnogo fizički izmenila
Drugarica tvrdi da se mnogo fizički izmenilafoto: Printscreen

Kada sam je videla u rijalitiju "Zadruga" nisam mogla da poverujem. Odličan đak, devojka koja je vrlo pametna i ima potencijal postala je rijaliti učesnica. Nisam mogla da se pomirim sa tim, koliko god da se nismo videle, nisam mogla da zaboravim koliko lepih trenutaka smo provele zajedno", istakla je drugarica za "Alo!" i priznala da se najviše šokirala kada je shvatila da Sanju povezuju sa prostitucijom.

foto: Damir Dervišagić

Niko u Boru ne može da veruje da se ta devojka bavi najstarijim zanatom. Jednostavno ne mogu da povežem Sanju koju sam nekada znala sa današnjom Sanjom", zaključila je Sanjina nekadašnja drugarica.

Podsetimo, tokom Sanjinog učešća u "Zadruzi", a nakon hapšenja makroa Mihajla Maksimovića klupko o elitnoj prostituciji je počeo da se odmotava i ona je počela da se dovodi u kontekst sa njim kao njegova miljenica.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.