Kristijan tuži Srbiju: Farmer može da nas ojadi za 10 miliona!

može mu se

Kristijan tuži Srbiju: Farmer može da nas ojadi za 10 miliona!

Ukoliko i Viši sud odbije njegovu žalbu za odlaganje izvršenja zatvorske kazne, povređena su njegova prava, zbog čega može da tuži Srbiju
Objavljeno: 11:51h

Kako je Espreso već pisao, odluka Prvog osnovnog suda koji je Kristijanu Goluboviću odbio žalbu o odlaganju izvšenja zatvorske kazne nije po zakonu. Njegov advokat rekao je da je Kristijanu sud po zakonu morao da odobri zahtev za odlaganje pritvora jer je na "Farmi" radi i zarađuje.

Dragan Kadić
Jači i od države: Evo zašto Kristijana ne mogu da vode u zatvor! Kako je već jednom napravljen izuzetak u njegovom slučaju, ne bi nas začudilo ni da se on stvarno iz Lisovoća odvede na izdržavanje zatvorske kazne uprkos podnetoj žalbi za odlaganje iste. Međutim, ukoliko se to dogodi, Kristijan bi mogao da zaradi čitavo bogatstvo! Kristijanov advokat Nikola Todorović kaže da će se u tom slučaju žaliti i slučaj odvesti čak do Strazbura!
Zorana Jevtić
- Jasno je kao dan da on na osnovu "zaposlenja" u "Farmi" ima pravo na odlaganje izvršenja zatvorske kazne. Odbijanjem molbe sud pravi izuzetak i krši zakon. - Ukoliko Viši sud, kome ćemo se sada žaliti, takođe odbije žalbu i Kristijan bude uhapšen i odveden iz rijalitija, povređena su njegova prava. Po tom osnovu bi u mogao da tuži našu zemlju. U takvom sporu bi u Strazburu sigurno pobedio i od naše zemlje dobio nadoknadnu od 10 miliona, ako ne i više! - tvrdi Todorović. Kristijan ipak ide u zatvor! Hapšenje se čeka svakog časa! (FOTO) Podsetimo, najpoznatijem farmeru odbijena je molba za odlaganje izvršenja zatvorske kazne. Portparol Prvog osnovnog suda Ivana Ramić rekla je Golubović ima pravo da uloži žalbu Višem sudu u Beogradu u roku od tri dana. Ona je napomenula da žalba odlaže izvršenje rešenja.
O žalbi će, prema njenim rečima, odlučiti predsednik Višeg suda u Beogradu, a njegova odluka će biti pravosnažna.Kristijan odveden na saslušanje: Da li će ga izjave na Farmi skupo koštati? Izvršenje kazne Golubović je već dva puta odlagano na po tri meseca, zbog rođenja deteta.
Inače, Golubović je u novembru prošle godine pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog trgovine heroinom i nedozvoljenog držanja oružja. Pošto je u pritvoru, koji se uračunava u kaznu proveo četiri godine i četiri meseca, njemu je ostalo da odsluži manje od četiri godine zatvora. (Suzana Trajković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.