OVO JE PRAVA ISTINA O DRAGANINOM BELOM BMW: Ko je kupio bivšoj ZADRUGARKI skupocenu mašinu!
Dragana Mitar sve razjasnila, Foto: Printscreen Youtube, Pink.rs

posle svađe, sve je slađe

OVO JE PRAVA ISTINA O DRAGANINOM BELOM BMW: Ko je kupio bivšoj ZADRUGARKI skupocenu mašinu!

Lepo mu se zahvalila...

Objavljeno:

Otkako je izašla iz "Zadruge", Dragana Mitar je doživela svašta u stvarnom svetu - od toga da ju je muž prevario i započeo vezu sa novom devojkom, zbog čega je rešila da podnese papire za razvod, do toga da je na poklon dobila novi luksuzni automobil, beli BMW iz serije X.

Bivša modelsica je za portal Srbija Danas.com otkrila šta se desilo kada je po napuštanju Bele kuće stigla u stan, kao i to kako se Siniša ponaša prema njihovom detetu i šta će dalje biti sa njim, kome će pripasti.

foto: Printscreen Instagram

Sačekao me je po izlasku, prvo smo otišli kod mojih roditelja gde je naše dete spavalo. Izljubila sam ga, ali nisam htela da ga budim, pa smo otišli kući da se raspakujem. Dugo smo razgovarali, uspeli smo nakon toga da se posvađamo, ali i da nađemo zajednički jezik zbog deteta. Razvod je u toku, možda će potrajati do septembra zbog godišnjih odmora u sudu, ali definitivno se razvodimo. Važno je da ostanemo u dobrim odnosima kako bismo zajedno izveli sina na pravi put. On je još mali, ne zna šta se tačno dešava, ali vidim da mu ništa ne smeta, on ima punu pažnju i od oca i od mene. On ga vodi u vrtić, ja idem posle po njega. Nijednog trenutka se nije dovodilo u pitanje s kim će da živi, ja sam odgovorna majka, biće sa mnom, ali sa tatom može da ide kada i gde god on bude želeo. Tako je najbolje ", ispričala je Dragana, a onda je i stavila tačku na sve spekulacije o tome odakle joj novi luksuzni automobil, beli BMW iz serije X.

foto: Printscreen

Siniša mi ga je poklonio, ja mu to nisam tražila, ali evo i ovom prilikom mu se zahvaljujem. Lepo me služi", zaključila je bivša zadrugarka za Srbija Danas i poručila da će na žurku kada bude finale doći u top formi, s obzirom na to da je započela proces mršavljenja i da joj za sada dobro ide.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.