FILIP USPEO DA POKVARI ANI ROĐENDAN: Koraćeva PREBLEDELA kada je videla poklone od bivšeg, a David NAPUSTIO KUĆU!
Ana Korać i David Dragojević otvaraju poklone, Foto: Prinscreen

provokacija

FILIP USPEO DA POKVARI ANI ROĐENDAN: Koraćeva PREBLEDELA kada je videla poklone od bivšeg, a David NAPUSTIO KUĆU!

Kada su videli šta je poslao, preselo im je slavlje!

Objavljeno:

Ana Korać danas proslavlja 25. rođendan i tim povodom u Belu kuću je pristiglo mnoštvo hrane, poklona i čestitki. Ana nije mogla da sakrije oduševljenje kada je videla kako sve izgleda, a onda su pokloni koje je poslao njen bivši dečko/sponzor Filip Mijatov pokvarili raspoloženje. Doduše, ne njeno, već Davidovo.

Naime, Sanja Stanković je prva videla kutiju u koju je Filip spakovao njihove zajedničke slike, salvete koje izgledaju kao novčanice od 100 evra, puder i maline, naravno sve u cilju provokacije i da dokaže da je pričao istinu, koju je ona pokušala da sakrije.

foto: Prinscreen

Ana se napravila kao da ne vidi ono što joj je Sanja pokazivala, a upravo u tom trenutku je Dragojević video kutiju sa poklonima i uzeo je u ruke. Nije mogao da sakrije na svom licu razočarenje, tugu i bes, ali je pokušao da se iskontroliše i sve podnese muški. U jednom momentu je upitao Minu Vrbaški da li je to "taj Filip", na šta je ona odgovorila potvrdno, a sve vreme su pričali tiho i u ćošku kako ih Ana ne bi čula.

Nakon toga, David je poručio da se u kutiji nalazi "nemoć" i napustio prostoriju gde je slavlje kako bi sklonio Filipove poklone sa strane da ih zadrugari ne gledaju.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.