MARINKOVIĆU ALKOHOL UNIŠTIO JETRU: Lekari zabrinuti da će mu SKROZ OTKAZATI, ne sluša savete, OPIJA SE U RIJALITIJU
Ivanu Marinkoviću otkazuje jetra, Foto: Printskrin, TV HAPPY

alarmantno

MARINKOVIĆU ALKOHOL UNIŠTIO JETRU: Lekari zabrinuti da će mu SKROZ OTKAZATI, ne sluša savete, OPIJA SE U RIJALITIJU

Ivanu zbog pijančenja ozbiljno ugroženo zdravlje!

Objavljeno:

Veteranu rijalitija "Parovi" Ivanu Marinkoviću ugroženo je zdravstveno stanje zbog toga što godinama preteruje u piću.

On se u jednom trenutku nakratko bio dozvao pameti, pa je smanjio piće na minimum, ali bivši suprug pevačice Goce Tržan se opet opija u rijalitiju i ne sluša savete lekara iako su mu rekli da će mu jetra otkazati.

foto: Printscreen

Ivan Marinković je posle brojnih svađa koje je imao sa devojkom Jelenom Ilić ponovo sebe doveo u situaciju da pije bez prestanka. Sad je počeo da pije alkohol u vreme popodnevnih emisija, pa sve do kasno u noć do kada traju pitanja novinara i uključenje gledalaca. Mesecima se trudio da piće svede na minimum, pa su ga i cimeri u vili i fanovi napolju hvalili i hrabrili da je konačno počeo da popravlja. Međutim, on je sada shvatio da njegova veza sa Jelenom propada i da nema budućnost, pa mu je zbog toga krivo. Kad god bi se našao u bedaku zbog toga, on bi u šoljicu za kafu sipao vinjak i tako pio krišom dok traje emisija. Milutin Radosavljević je to primetio, pa mu je skrenuo pažnju da je opet počeo da se opija, ali ga Ivan nije slušao i pravio se lud", otkriva izvor dobro upućen u dešavanja u vili.

foto: Printscreen

On je u prošlosti već imao problema sa alkoholnim hepatitisom, koji prethodi cirozi jetre. Ivanu su lekari na pregledu, koji je imao pre više od šest meseci, rekli da je na putu da u potpunosti upropasti jetru, pa se on tada malo trgao i prestao da pije jer se uplašio. Kada je išao na preventivni pregled pre dva meseca nakon saznanja, doktori su mu rekli da mu se stanje popravilo i da je odlično što je smanjio piće. Ipak, kako su ga problemi i depresija ponovo savladali, krenuo je po starom. Zbog učestalih svađa sa Jelenom, sve više je počeo da pije", rekao je izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.