RASKID I POMIRENJE S LUNOM MARKU DONELO 12.000 PRATILACA NA INSTAGRAMU: Do kraja Zadruge postići će CILJ
Nije ni on naivan!, Foto: Printscreen

dobra mu računica

RASKID I POMIRENJE S LUNOM MARKU DONELO 12.000 PRATILACA NA INSTAGRAMU: Do kraja Zadruge postići će CILJ

Otkako je obnovio romansu s Đoganijevom, dnevno ga zaprati 4.000 ljudi, tako da će lako stići do željene cifre od 100.000 koja mu je potrebna za biznis

Objavljeno:

Marko Miljković je pre nekoliko dana tokom jedne svađe sa Lunom Đogani, kada su bili raskinuli, javno priznao da je željan popularnosti.

Ona se tada zgranula što joj je potrvdio da brine o pratiocima na Instagramu i pobedi, koristeći nju kao sredstvo ka tom cilju.

Marko je u tom trenutku imao 32.000 pratilaca, ali nismo tada sačuvali taj podatak, ipak dan kasnije imao je već 36.900 na pomenutoj društvenoj mreži, a za samo četiri dana ta cifra mu je skočila na 44.000.

foto: Printscreen Instagram

Interesantan je podatak da je u međuvremenu palo pomirenje s Lunom, te da mu očito zbog nje popularnost raste.

foto: Printscreen Instagram

U žučnoj raspravi, od pre nekoliko dana, Marko se izlanuo:

Još se ona setila da mi obriše moj Instagram profil, reklamu. Treba mi 100 hiljada pratioca, za biznis kada izađem napolje, ona to briše“ -govorio je on, a onda je Luna počela da viče:

Hvala ti što si mi potvrdio sve ono što sam sumnjala! O čemu ti pričaš?! O pratiocima brineš i pobedi. Bitniji ti je profil na Instagramu, je l’ moguće ovo? Ja sam u šoku. Neko se ovde zeza sa mnom. Je l’ mene neko zaj*bava ovde. Stoko jedna", vrištala je Luna tada u neverici.

Neki veruju da su Marku kupljeni pratioci kada je izjavio da su mu potrebni za biznis, što nije isključeno.

Međutim, po svemu sudeći, Luni ne pada teško da mu pomogne da skupi pratioce za biznis, a da li će to nastaviti i po izlasku iz rijalitija, ostaje da vidimo.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.