LUNA HISTERISALA I VRIŠTALA NA MARKA ZBOG PROSTITUCIJE: Neću da me neko povezuje sa čovekom koji je u ZATVORU!
Luna i Marko, Foto: Printscreen

ZADRUGA

LUNA HISTERISALA I VRIŠTALA NA MARKA ZBOG PROSTITUCIJE: Neću da me neko povezuje sa čovekom koji je u ZATVORU!

Skandali!

Objavljeno:

Priča o navodnoj prostituciji Ane Korać i Sanje Stanković dobila je novi obrt. Sinoć se u sve umešao i Marko Miljković kada je u naletu besa rekao da je video Sanjinu sliku u katalogu. Ovo je izazvalo oštru polemiku u Zadruzi.

Luna je histerisala i tražila od Marka da sve porekne, pošto je on rekao da je to rekao u afektu, ali njegovo ograđivanje od čitave priče nije bilo dovoljno uverljivo, pošto je rekao da može da veruje ko šta hoće.

Lunu je ovo veoma razbesnelo, izašli su napolje kada ju je Miljković bukvalno izneo napolje, a tamo su nastavili da se svađaju.

- Jel moraš da budeš deo te priče, ustani lepo i reci nije istina u čemu je problem. Hoćeš da se posvađamo sa svima. Zašto da budemo upleteni u priču o prostituciji. Ti daješ povoda da nas mešaju u tu priču - rekla je Luna.

- Rekao sam da misli ko šta hoće, možda sam izmislio možda nisam i šta me briga - rekao je Marko.

- U priči si bre, upleli su te u priču. Šta će mi da me neko poezuje sa čovekom koji je u zatvoru i ima veze sa prostitucijom. Niko ne razmišlja šta govori drugom te "narkomanu, pederčino, prostitutko" - rekla je Luna.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.