MINA VRBAŠKI JE PROGANJALA GAZDA PAJU: Bivša drugarica otkrila sve BOLEŠTINE tada maloletne Mine
Tara i Mina, Foto: Printscreen Instagram

UŽAS

MINA VRBAŠKI JE PROGANJALA GAZDA PAJU: Bivša drugarica otkrila sve BOLEŠTINE tada maloletne Mine

Sve ispričala!

Objavljeno:

Tara Simov, dugogodišnja poznanica Mine Vrbaški, odlučila je da progovori o svom starom društvu.

Naime, ona se družila sa Minom, koja je, prema njenim rečima, sve vreme želela da se "uvali" u njeno društvo. NJihovo prijateljstvo počelo je kada su imale 14 godina, da bi nakon određenog vremena, kada je Tara shvatila kakva je Mina, prekinula svaki kontakt.

- Želela je po svaku cenu da sedi u mom separeu, to je njoj bila fantazija u tom trenutku. Tražila je 50 evra za taksi kako bi se vratila u Inđiju, iako me je tada poznavala samo nekoliko sati - ispričala je Tara za "Alo!" i dodala:

foto: Printscreen

- Mina je dovodila Arape i Kineze u jedan beogradski hotel i sa njima se kr*sala za 35 evra, radila je od osam ujutru do osam uveče. Nisam mogla da verujem na šta je sve devojka spremna. Orgijali su i dan i noć, a njoj je sve to bilo normalno - kaže bivša drugarica.

- Mina je u WC-u kluba tražila 35 za s*ksualne usluge, to su mi pričali momci koji je poznaju. Zamislite vi tu scenu da je j*bu u usranom toaletu?! Ona je bila i sa reperom Gazda Pajom, bukvalno ga je proganjala. Želela je po svaku cenu da bude u njegovom spotu, dr*lja je da nema dalje, šta da vam kažem - završila je priču za "Alo!" Tara Simova.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.