MILJANA I MARIJA KULIĆ IZGUBILE 220.000 EVRA: Pokrale sve iz APARTMANA, čak i posteljinu koja nije njihova!
Marija i Miljana, Foto: Printscreen

ZADRUGA

MILJANA I MARIJA KULIĆ IZGUBILE 220.000 EVRA: Pokrale sve iz APARTMANA, čak i posteljinu koja nije njihova!

Marija i Miljana Kulić ostaju bez 220.000 evra zbog toga što je Miljana u subotu u "Zadruzi" mikrofonom razbila glavu Jovani Tomić Matoroj!

Objavljeno:

Nakon ovog incidenta produkcija Pinka automatski ju je diskvalifikovala, tako da neće dobiti ni dinara honorara za učešće u drugoj sezoni rijalitija.

Ista sudbina čeka Miljaninu majku Mariju. Ona je prekršila ugovor i napustila šou-program, pa sada obe - osim što su ostale bez honorara - moraju da plate penale "ružičastoj televiziji" - po 50.000 evra.

- Miljana je do subote za učešće u "Zadruzi" zaradila 82.500 evra jer joj nedeljni honorar iznosi 2.500. Kada ju je tokom žurke Matora udarila mikrofonom u glavu, produkcija Pinka odlučila je da je izbaci iz rijalitija, ali i po ugovoru napati penale 50.000 evra - priča izvor sa televizije Pink i dodaje da je njena majka Marija svojom krivicom dodatno pogoršala situaciju:

foto: Prinscreen

- Marija je mogla da ostane u rijalitiju jer nije napravila nikakav prestup. Ali ona je odlučila da stane na ćerkinu stranu i krene sa njom iz rijalitija, tako da će iste mere biti preduzete i protiv nje. Izgubiće sav zarađeni honorar, koji iznosi 39.000 evra, i moraće Pinku da isplate još 50.000 za kršenje ugovora.

Kako ističe sagovornik, prilikom odlaska iz Šimanovaca Marija i Miljana odnele su i stvari u vlasništvu "ružičaste televizije".

Iz prostorije u kojoj je boravio mali Željko pokupile su bukvalno sve, čaki bebinu posteljinu, koja nije bila njihova. Odnele su još neke stvari i sitnice iz apartmana - otkriva izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.