GAGI RASKRINKAO ANABELU PA MU SE PRIDRUŽILA KIJA KOCKAR: Ovim rečima je dokusurila!
Anabela i Kija, Foto: Story arhiva/Luka Šarac, Printscreen

NIZAK UDARAC

GAGI RASKRINKAO ANABELU PA MU SE PRIDRUŽILA KIJA KOCKAR: Ovim rečima je dokusurila!

Gagi Đogani je podigao nezapamćenu medijsku prašinu kada je razotkrio načine na koji Anabela Atijas utiče na njihovu ćerku Lunu Đogani tokom boravka u "Zadruzi 2".

Objavljeno:

Tokom poslednjeg intervjua, Kija Kockar je, odgovarajući na pitanje vezano za najveće laži koje je pročitala o sebi, aludirala upravo na Anabelu, premda nije izgovorila njeno ime, ali je svima bilo jasno o kome govori, budući da je i ranije gospođu Atijas spominjala u istom kontekstu.

- Bilo ih je dosta. Od toga da sam imala abortuse, da sam otpuštena iz firme - to mi je bilo najsmešnije - zbog afere sa nekim pilotom, da sam prodala očevu sahranu... U principu, to mi je bilo najgore - počela je svoje izlaganje pobednica "Zadruge" za IDJTV.

foto: Damir Dervišagić

- Svi znamo odakle potiču ti tračevi i ko stoji iza svega toga, tako da me to nimalo ne čudi. Samo takav mozak može tako nešto da smisli i time da se bavi - izjavila je Kija.

- Nikada nisam tužila te ljude za to. Nekada mi bude žao, ali onda razmišljam da i ti ljudi moraju da jedu pogačice, a ja zaista nikome ne bih uskratila ništa. Neka sami sebe pojedu u svojoj zlobi! - zaključila je u svom stilu Kockareva.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.