OTKRIVENO ZAŠTO JE MILJANA VREĐALA ZOLINU MAJKU: Zolin drug Boban OTKRIO SVE DETALJE o dugovima
Miljana i Zola, Foto: Printscreen

ZADRUGA

OTKRIVENO ZAŠTO JE MILJANA VREĐALA ZOLINU MAJKU: Zolin drug Boban OTKRIO SVE DETALJE o dugovima

Miljana Kulić diskvalifikovana je zbog agresivnog ponašanja prema Jovani Tomić kojoj je nanela povrede, a neretko je bila gruba i prema bivšem dečku Lazaru Čoliću.

Objavljeno:

Upućivala mu je i pretnje zbog čega je di-džeju zbog kojih se on plašio nje.

Pozvali smo bliskog Čolićevog druga kako bi sa nama podelio svoje viđenje te situacije, kao i da prokomentariše pretnje koje je Miljana uputila njegovom prijatelju.

"To su gluposti, to je apsurd totalni. Ma kakvi, to je samo njen odraz nemoći i ništa drugo. Šta ona njemu može? Ne može mu ništa uraditi od čega se on ne može odbraniti. To je ono zastrašivanje, pa ako prođe, prođe", rekao je za Kurir Boban Majstorović, Lazarov drug.

foto: Printscreen Instagram

On je dodao i da je priča u vezi s Zolinim dugovima previše izokrenuta. "Ona spominje sve ono što je on potrošio, navodno, dok su bili u "Zadruzi", što ga je hranila. Pa onda kad su otišli u Niš, iznajmili stan i to je taj novac, ali je to ona predložila jer on je gost u Nišu, on tamo nema nikog. To za dugove je prenapumpano, u principu ima dug prema meni, ali ja sam njegov prijatelj. Nije pozajmljivao za kocku, nego ovako, kad je radio neki spot. Ja sam faktički ulagao u njega, nešto smo se dogovorili da to bude u svrhu njegovog probijanja u karijeri, a ostalo je na dug. Ali to će on vratiti kad može. To što se provlači po medijima da je dugovao nekome i to, to nema veze", ispričao je Majstorović.

Takođe, Boban je ispričao kako je protekao susret Čolićeve mame Bose i Miljane u Derventi, ali je objasnio i kako je posle došlo do Kulićkinog lošeg odnosa s nesuđenom svekrvom.

"U Derventi je sve bilo normalno. Kasnije je tek ispao problem, kad su se Miljana i Zola vratili u Niš. Majka je pitala Zolu gde je Miljana, on je rekao da je otišla da se kocka i onda je ona napisala: `Kakva je to majka, kako može da ostavi dete i otići da se kocka?!` Miljana je to pročitala, naljutila se i izvređala Zolinu majku", rekao je Boban, pa dodao da je Lazareva mama uplašena za sina jer je gledala kako ga Kulićeva udara i maltretira.

foto: Printscreen

"Doživela je šok i završila u bolnici. Potreslo ju je to što je Miljana udarala Zolu. Molila me je da ga izvučem iz "Zadruge" - ispričao nam je Majstorović.

Podsetimo, nakon Miljanine diskvalifikacije Zola je u razgovoru s Ognjenom Amidžićem rekao da se oseća bezbednije otkad Kulićeva nije tu, ali da ne zna šta ga čeka napolju.Takođe, isplivao je snimak na kojem Miljana šapuće Lazaru da će morati da joj vrati novac inače ga čeka pakao.

"Biće ti kičma polomljena! A tebe će, čim budeš izašao iz "Zadruge", na prvom nastupu, kunem ti se u Željka, dabogda ga sahranila ako tako ne bude, ne budeš li spremio novac koji si mi dužan - 9.500. Imaš vremena dok ne izađeš. To da znaš, da se obratiš svom emancipovanom menadžeru, je l' ti jasno? Novac da mi vratiš! U Željka ti se kunem, ostaćeš bez ičega. Sve će ti biti zapaljeno. Ne znaš s kim imaš posla. Tijanin momak je ubio dečka zbog Tijane. Da ubije još jednog, boli ga du*e, biće ti ubijena i majka, bićeš ubijen i ti", govorila je Miljana na snimku.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.