PRVI INTERVJU SA PECOM VIJAGROM: MAGDALENA I MOJ SIN SU SE UPOZNALI, kad se završi Zadruga može SVE ŠTO ONA ŽELI
Foto: Printscreen, Printscreen Instagram

PRAVA LJUBAV

PRVI INTERVJU SA PECOM VIJAGROM: MAGDALENA I MOJ SIN SU SE UPOZNALI, kad se završi Zadruga može SVE ŠTO ONA ŽELI

Aleksandra Subotić stalno dobija poklone od svoje simpatije, kako ona kaže, a dotični gospodin joj je u beloj kući organizovao i proslavu krsne slave i platio nastup njenog omiljenog pevača Đanija.

Objavljeno:

Iako Aleks krije njegov identitet, Tabloid "Svet" otkriva da je reč o biznismenu Predragu Peci iz Novog Sada, s kojim se Subotićka upoznala pred povratak u Zadrugu.

„Aleksandri se on baš svideo, a i ona njemu. Ništa se nije desilo među njima, on čeka da se završi rijaliti i da ona potpuno zaboravi Davida. Peca se bavi privatnim biznisom i veoma je imućan, ima dete iako nije bio oženjen. Sina Vuka upoznao je sa Aleksandrom, zajedno su bili na ručku, na koji je Aleks povela kćerku Magdalenu. Peca je samo za Đanija za njenu slavu platio 4.000 evra. Ma baš joj ugađa, ispunjava joj sve želje. Proslava njene slave sa sve keteringom, cvećem i muzikom koštala ga je više od 10.000 evra, ali on ne žali da plati. Pare mu nikada nisu bile važne ako ih troši na ženu koja mu se dopada“, kaže izvor Sveta.

foto: Facebook

Mi smo stupili u kontakt sa biznismenom, koji priznaje da je slobodan.

„Ne zanimaju me mediji, stalno sam na putu, evo i sada sam van Srbije. Ne pratim Zadrugu, pogledam samo poneki klip koji mi pošalju. Čekam Aleksandru, navijam za nju i voleo bih da pobedi. Inače, nije tačno da sam oženjen, imam 44 godine i sina Vuka, koji ima četiri godine, ali nisam oženjen, te priče plasira Davidova majka. Aleksandra je upoznala moje dete i ja sam njenu Magdalenu. Dok ona ne izađe iz rijalitija, ja ne bih da se eksponiram, a kada se završi Zadruga, može sve što ona hoće“, kaže Peca.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.