ZOLA OTVORIO DUŠU KADA NEMA MILJANE: Laknulo mi je, iskreno PLAŠIM SE jer je van rijalitija JOŠ GORA
Miljana Kulić, Foto: Printscreen Youtube

ZADRUGA

ZOLA OTVORIO DUŠU KADA NEMA MILJANE: Laknulo mi je, iskreno PLAŠIM SE jer je van rijalitija JOŠ GORA

Prošao je pakao.

Objavljeno:

Miljana Kulić juče je diskvalifikovana iz "Zadruge", zbog nasilja nad Jovanom Tomić Matorom. Svakako, najviše je zbog toga laknulo Lazaru Čoliću Zoli, Miljaninom bivšem dečku. Miljana mu je danima pretila smrću, a prekjuče ga je udarila pesnicom u glavu i zaklela se u dete da će mu nauditi kada izađe iz rijalitija.

On je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem rekao da se oseća mnogo bezbednije što Miljana nije tu.

- Da ti budem najiskreniji, laknulo mi je. Nisu se kola slomila na meni, a moglo je. Žao mi je zbog Matore, ni kriva ni dužna, ali eto. Šta će biti kad izađem, ne znam. Non stop sam doživljavao pretnje (od Miljane), noć pre toga na spavanju mi je pretila, udarila me pesnicom u glavu. Katastrofa - požalio se Zola.

Zoli nije jasno zašto je on izazvao toliku agresiju kod Miljane. Zola je izneo tvrdnju da je Miljana još gora i agresivnija napolju nego u rijalitiju.

- Gore mi je bilo napolju s njom. Bilo je strašnih stvari, vređanje moje majke, mrtvih u porodici, vređanje mene. Probudimo se ujutru, pijemo kafu, nešto njoj ne odgovara... ništa nije bilo OK - objasnio je Zola.

Zola se osvrnuo i na problem sa parama. On je rekao da je Miljana imala veliki problem sa kockom i da joj je pozamljivao pare. Zola je rekao da je morao da je izvlači iz kockarnice.

On je rekao da je više puta pokušao da napusti Miljanu, ali da mu je tada pravila ozbiljne scene.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.