HTELA JE DA MU UZME SVE PARE: Isplivali svi detalji SKANDALOZNE AFERE! Oglasio se još jedan SPONZOR Ane Korać!
Ana Korać vodila je pre Zadruge buran život, Foto: Facebook, Prinscreen

prevara

HTELA JE DA MU UZME SVE PARE: Isplivali svi detalji SKANDALOZNE AFERE! Oglasio se još jedan SPONZOR Ane Korać!

Varala je Filipa sa njim

Objavljeno:

Ana Korać vodila je pre Zadruge buran život, a osim biznismena Dače iz Šapca, i Filipa Mijatova iz Londona, sada je isplivao i treći moćni finansijer – Filip Kostadinović iz Vranja.

Ana se navodno istovremeno viđala sa obojicom.

foto: Youtube printscreen/Zadruga Officiall

"Ana je gledala da na sve načine iskoristi svoje momke. Ona i Mijatov bili su u kombinaciji, ne klasičnoj vezi jer se ona viđala i s drugim muškarcima. Tako je na red došao i Filip Kostadinović, kog je upoznala preko instagrama. Nakon mesec dana veze Ana mu je predložila da žive zajedno i navodno je našla stan u centru grada koji je koštao 600 evra mesečno. Pošto je Filip hteo unapred da plati stan, ona mu je rekla da zove direktno gazdu i reši to, i pritom mu dala broj telefona. Njen predlog bio je da traži smanjenje kirije na 500 evra i plati godinu dana unapred. Kasnije se ispostavilo da mu je Ana dala broj svog brata i da je zapravo htela samo da mu uzme novac za stan i ostavi ga", kaže izvor za Svet i dodaje:

"Ani je Kostadinović plaćao sve što je poželela, ali kada je saznao da hoće da mu otme pare na prevaru da će živeti s njim, on joj se osvetio. Odveo ju je u šoping i ona je izabrala stvari u vrednosti od 6.000 evra. Filip je rekao prodavačici da sve spakuje, da će njegova firma platiti preko fakture sutradan i da će vozač tada doći po stvari. Nakon toga otišli su u njen stan, imali se*s i čak se snimali njegovim telefonom jer je ona bila zadovoljna dobrim šopingom i pričala mu kako jedva čeka da se usele u njihov stan. Nakon toga, Filip je otišao kući u Vranje, pozvao ju je i rekao da neće dobiti stvari i da se samo izblamirala u prodavnici. Zahvalio joj je na dobrom se*su i rekao da joj nikad neće zaboraviti to što je htela da ga nasamari za pare. Rekao joj je da je otkrio kako je htela da ga prevari i da je zapravo samo ona na kraju prevarena."

foto: Prinscreen

Filip Kostadinović je potvrdio ova saznanja:

"Bilo je tu svega i svačega, ja bih nju u vezi maksimalno ispoštovao da nije htela da me prevari oko tog stana. Ja potvrđujem vaša saznanja, ali ne bih hteo da se provlačim po medijima jer se bavim ozbiljnim biznisom." - završio je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.