ZAŠTO RODITELJ OVO RADI? Otkrivena Anabelina manipulacija sa Lunom! Gagi ISPRIČAO SVE: Ta žena je OPSEDNUTA MARKOM
Luna je pod uticajem Anabele, Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

ISTINA O ANABELI ATIJAS

ZAŠTO RODITELJ OVO RADI? Otkrivena Anabelina manipulacija sa Lunom! Gagi ISPRIČAO SVE: Ta žena je OPSEDNUTA MARKOM

Gagi Đogani ne može više da gleda kako rođena majka uništava svoje i njegovo dete

Objavljeno:

Nakon haosa i raskida Lune i Marka, klupko se odmotava. Naime, juče je u svađi Luna vrištala na Marka i rekla kako se čula sa Anabelom i kako je ona u bolnici bila zbog Marka i kako ga ne voli, samim tim unela je veliki nemir kod Lune.

Sada je Gagi rešio da otkrije sve:

foto: Printscreen

- Situacija je sledeća : Luna je izmanipulisana. Majka kraljica je stalno bila u vezi, preko Pečenice ,sa Lunom i prenosila svoje želje. Detetu je dodatno nabijen pritisak i osećaj krivice. Čuli ste Lunu ?! Njena majka nije dobro. Ona nikada nije bila za vezu Lune i Marka. Za mene je to užasno i neshvatljivo. Bio sam protivnik tih stvari! Borio sam se protiv svega toga, ali nju ne može niko da zaustavi. Ona je GLAVNA, ona se pita za SVE, ona SVE vodi. Ja , kao Lunin otac, nisam uopšte uključen u stvari koje se tiču mog deteta. Sve to što njena majka radi, uništava celu porodicu i sve oko nas - napisao je Gagi i nastavio:

- Pre ulaska u Zadrugu 2 bio je dogovor da Anabela bude isključena iz svih tema vezanih za rijaliti, zato što može da poremeti Lunu. Luna je to sama zahtevala. Ali je majka nije poslušala! Ona je svih DEVET MESECI 100 % iz pozadine bila u kontaktu sa svojim botovima, koji su zajedničkim snagama radili na štetu Lune. Bavili su se Markom. Slušala je njih šta Luna treba da radi i bila je opsednuta Markom. U par navrata sam joj rekao da to tako ne može. Tu ženu NIKO ne može da zaustavi. Morao sam sve ovo da kažem, dosta sam ćutao. U pitanju je moje dete, koje se tamo raspada i koje pati. Moja dužnost je da vam ovo prenesem. Morate da znate da Luna ovde nije apsolutno ništa kriva.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.