KIJA VIŠE NEMA MILOSTI! Ispričala SVE o Slobi i Ani Korać i završila sa tom TEMOM ZAUVEK
Kija i Ana, Foto: Printscreen / Instagram

DOSTA JE!

KIJA VIŠE NEMA MILOSTI! Ispričala SVE o Slobi i Ani Korać i završila sa tom TEMOM ZAUVEK

Pitali smo Kiju za odnos Slobe i Ane, a onda je ona razvezala jezik.

Objavljeno:

Pevačica Kristina Kija Kockar sinoć se pojavila na manifestaciji Bečki oskar popularnosti, gde je došla po svoje priznanje na koje je, kako je istakla, veoma ponosna.

Ona je u intervjuu za Pink.rs i "Premijeru" govorila o svojoj karijeri, planovima za budućnost, pohvalila je pojedine svoje kolege, a posebno interesantni bili su njeni odgovori na aktuelne teme. O javnom prepucavanju sa bivšim mužem Slobom Radanovićem, koji se ipak nije pojavio na dodeli, nije želela mnogo da priča.

foto: Printscreen Youtube

- Nema potrebe da pričamo o njemu na ovako lepom događaju. Prošlost, ne zanima me uopšte... - negodovala je Kija na pomen Slobinog imena, a raspoloženje joj se nije popravilo ni kada smo joj pomenuli Anu Korać, sa kojom je prekinula prijateljstvo jer je Ivanjičanka, navodno, spavala sa njenim bivšim mužem.

foto: Printscreen

- Ne znam kakve Ana ima veze sa mnom? Bila sam dobra sa mnogim ljudima, pa više nisam... Sve je to život. Ne bih to komentarisala, nisam nikada, pa neću ni sada. Ljudi koji znaju da čitaju između redova neka pročitaju - poručila je Kija.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.