SVI ZNAJU DA JE ANA NARKOMANKA: Filip nastavlja UŽIVO da RASKRINKAVA Koraćevu! KAD IZAĐE IZ ZADRUGE NEMA NIKOG!
Ana Korać, Filip Mijatov, Foto: Printscreen, Printscreen Instagram

NAPADA I DALJE

SVI ZNAJU DA JE ANA NARKOMANKA: Filip nastavlja UŽIVO da RASKRINKAVA Koraćevu! KAD IZAĐE IZ ZADRUGE NEMA NIKOG!

Raskrinkavanje ne prestaje

Objavljeno:

Filip Mijatov, biznismen iz Londona, ponovo podiže prašinu u vezi s njegovim odnosom sa Anom Korać. On je ponovo uživo na Instagramu odgovarao na mnogobrojna pitanja pratilaca koji su se, logično, najviše interesovali za njegova razmišljanja o Ani, njenom dečku Davidu Dragojeviću i ljutoj suparnici Aleksandri Subotić, koju on podržava.

foto: Printscreen

- O Sandri mislim sve najbolje! Bori se jako, podržao sam je... Sandra je super - priznao je Filip, koji je odgovorio i na pitanje da li može Anu da zamisli kao prodavačicu girosa, budući da je poznato da Dragojević drži kiosk za prodaju brze hrane.

- Mogu da zamislim Anu kako prodaje giros, što da ne! U beloj onoj uniformi, masna, prodaje giros... Što da ne - sarkastičan je bio Mijatov.

On smatra da su Anu napustili svi prijatelji, te da će joj posle Zadruge ostati samo David i majka Ljiljana.

foto: Printscreen

- Nema Ana nikog, ljudi! Ona kad izađe, nema bukvalno nikog! Ona je malo po tim rijalitijima, sve su joj te drugarice poznate... Neće, brate, da se druže sa njom - verovatno bi je podržale tamo, a niko nije ustao sem majke njene. Ona će samo da ima Davida i to je to - zaključio je Mijatov, koji je šokirao sve kada je javno, bez dlake na jeziku, Anu Korać optužio za korišćenje narkotika.

- Da, Ana Korać je bila navučena na kokain, to sam već rekao, izjavljujem opet. Narkomanka je bila! Narkomanka... To znaju svi - rekao je Filip u svom živom uključenju na Instagramu...

Bonus video

MILJANA OTKRILA PRAVI RAZLOG ZAŠTO NIJE OTIŠLA KOD AMIDŽIĆA! Izignorisala ga je NAJSTRAŠNIJE pa poručila: Neće Miksi da bude Zolina VAŠARSKA MEČKA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.