SAD JE SVE OTKRIVENO: ONA je tražila od Lune da RASKINE sa Markom?!
Luna i Marko su par iz Zadruge, Foto: Zadruga

Zadruga 2

SAD JE SVE OTKRIVENO: ONA je tražila od Lune da RASKINE sa Markom?!

Luna je nehotice i previše ispričala

Objavljeno:

Marko Miljković je sinoć u toku emisije izneo sumnju da se Luna Đogani promenila prema njemu zbog Anabele Atijas. Odnosno zbog poziva u kojem je Luni mama savetovala da ne treba da bude sa Markom. Ispostavilo se da je Marko bio u pravu.

- Ja mislim da je to krenulo zbog Anabele - rekao je Marko.

- Dosta mi je bilo da Luna bude iskrena i naivna budala preko koje ćete vi da se dižete, da maltretirate i da dižete vaše cene, jer svi vrlo dobro znate kako sa Lunom treba da se radi da bi je dokrajčili. Ovaj muškarac je to uspeo i svaka mu čast na tome, ali Bog sve vidi, za mene je video, i te kako mi je vratio za ono što sam ja uradila, ali će vratiti i tebi, jer si me iskoristio. Večeras sam 100 posto ubeđena u to, da si sve radio planski, da si me iskoristio, da si sve taktizirao - rekla je Luna i potom se osvrnula i na priču o svojoj mami.

- Pre dva meseca, bilo mi je loše i izveli su me napolje. Nisam htela da se vratim u "Zadrugu". Bila sam toliko loše da sam htela da idem kući, u bolnicu, nisam bila spremna da se vratim. Dali su mi poziv sa majkom. Čula sam se s majkom. Ona mi je rekla: "Lunči moja, Luno moja, ja tebe ne vidim da si srećna." Rekla mi je: "Ne vidim te sa njim. Mislim da će sve da bude kao i sa Slobom. Mislim da će na kraju juna da bude priča da ti nisi za njega. Ne želim više da te gledam uplakanu. Mama ti je loše, nemoj to da mi radiš. Teško mi je. Ja sam ti majka. Preživela sam jednom. Ne mogu dva puta. Ne daj Bože da dođeš kući da me više ne vidiš. Molim te kao Boga, nemoj to da mi radiš. Olakšaj mi! Raskini tu vezu! Niste srećni ni ti ni on. Ne poklapate se. Marko ima 35 godina, ti imaš 23. Ne možete zajedno. Niko nije kriv. Molim te raskini to na vreme. Nemoj da nam radiš ovo. Nina je loše, svi u školi je zezaju zbog seksa, zbog stolice. Tata je loše, svi su loše. Nemoj to da nam radiš. Obećala si da nećeš to više da nam priređuješ. Zašto nas jednom u životu ne ispoštuješ?" I te kako je bila ljuta, i te kako je bila gruba prema meni - ispričala je Luna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.