TIJANA ZNA LUNINE TAJNE: Iznela njen PRLJAV VEŠ, otkrila ISTINU O HONORARU, te ko ORGANIZUJE i PLAĆA njene fanove!
Luna Đogani oduvek iritira Tijanu Ajfon, Foto: Printscreen

Odvano ima pik na nju!

TIJANA ZNA LUNINE TAJNE: Iznela njen PRLJAV VEŠ, otkrila ISTINU O HONORARU, te ko ORGANIZUJE i PLAĆA njene fanove!

Ovo publika koja prati "Zadrugu" nije mogla da zna!

Objavljeno: 18:55h

Starleta Tijana Ajfon nikada nije krila da ne podnosi Lunu Đogani, ali je sada rešila da na najbrutalniji mogući način iznese sav njen prljav veš.

Još od protekloe sezone, kada je blogerka stekla reputaciju ljubavnice, pa sve do sada, Ajfonka svoje mišljenje uopšte nije promenila, nego ga je očito samo dodatno i pogoršala, gledajući je svakodnevno u rijalitiju.

foto: Dragana Udovičić

Metla ostaje metla. Koliko god mama Anabela pokušavala da je sredi, da plati frizera koji će da dolazi jednom nedeljno i ostalo, metla je metla. Ona može da plati frizera da dođe jednom nedlejno, ali džabe kad se ona ne kupa! Ta prljavština iz nje ne može da se opere frizurom. I oni jadni fanovi što joj šalju stvari! Bolje nekoj ustanovi da pošalju nego njoj... Naravno da pokušavaju da je operu, njenim fanovima ležu na račun pare. Kako njoj legne honorar - fanovima pare. Sve je plaćeno, sve je organizovano. I onaj rođendan... Ne znam ko je pratio, ali ona je imala 20 istih čestitki. Čak je i ona gluperda to prokomentarisala, kao, na isti način joj čestitaju rođendan... Sve je organizovano. Jako je ružno nametati nekog da voli nekog."

foto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.