Evo zašto Kristijana ne mogu da vode u zatvor!

Neočekivani obrt

Evo zašto Kristijana ne mogu da vode u zatvor!

Kristijan je na osnovu angažmana u rijalitiju "Farma" imao pravo na odlaganje izvršenja zatvorske kazne, tvrdi njegov advokat Nikola Todorović
Objavljeno: 17:48h

Prvi osnovni sud odbio je žalbu o odlaganju izvšenja zatvorske kazne Kristijanu Goluboviću koji se nalazi u rijalitiju "Farma", za šta nisu imali osnova. Kristijan ipak ide u zatvor! Hapšenje se čeka svakog časa! (FOTO) Ovu informaciju potvrdio nam je i Kristijanov advokat Nikola Todorović, koji kaže da nije bilo osnova za odbijanje ove žalbe.

- U Zakonu o izvršenju krivičnih sankcija jasno piše da pravo na odlaganje izvršenja kazne ima osuđeni ukoliko je obavezan da zavrži posao usled čijeg neizvršenja može nastati znatna šteta. Ćuza ili Farma? ​Evo kada ćemo saznati da li se Kristijan vraća u zatvor (FOTO) - Kristijan je sudu uz žalbu na pritvor dostavio ugovor koji je potpisao sa televizijom Pink. U ugovoru je napisano koliko je on plaćen, zbog čega je jasno da je to njegov trenutni posao. Po tom osnovu sud je morao da mu odloži izvršenje kazne zatvora. Odbijanje njegove žalbe je kršenje zakona! - priča advokat Todorović.
Prinscreen
Inače, Kristijan će Lisoviće možda napustiti samo na kratko, kada stigne pismeni izveštaj odbijanja njegove žalbe. - Još uvek nismo dobili napismeno da je zahtev odbijen. Kada ga dobijemo, Kristijan će u roku od tri dana morati da napiše novu žalbu koju ćemo uputiti Višem sudu. - Nadam se da će taj sud biti korektniji od Prvog osnovnog, i da će on prihvatiti njegovu žalbu i na tri meseca mu odložiti izvršenje zatvorske kazne - zaključio je Todorović. (Suzana Trajković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.