RIJALITI VEZE I LJUBAVI SU ČISTA GLUPOST! Svi imaju JEDNU zajedničku stvar i JAKO JE LOŠA, osuđeni na TRAGEDIJU
Sloba i Luna su najpoznatiji rijaliti par svih vremena, Foto: Printscreen

UNAPRED SE ZNA ISHOD

RIJALITI VEZE I LJUBAVI SU ČISTA GLUPOST! Svi imaju JEDNU zajedničku stvar i JAKO JE LOŠA, osuđeni na TRAGEDIJU

Praksa je pokazala da ljubavi koje su se rodile u rijalitiju, nažalost nisu opstale

Objavljeno:

Postoje oni koji upozoravaju da veze iz rijalitija nemaju budućnost. U prilog toj tvrdnji idu neke od ljubavi koje su obeležile rijaliti formate na ovim prostorima.

Od sada već davne 2006. godine, kada je emitovan prvi rijaliti šou u Srbiji, bilo je mnogo ljubavnih parova i gotovo da nijedan od njih nije opstao nakon izlaska iz rijalitija.

Ena Popov i Marko Miljković

foto: Printscreen

Prvi rijaliti par na ovim prostorima bio je učesnik Velikog brata. Iako su Ena i Marko bili relativno dugo zajedno i posle rijalitija, nisu opstali do dana. Ena je sada srećno udata i ima dvoje dece, a Marko je trenutno učesnik rijalitija Zadruga, gde je u turbulentnoj emotivnoj vezi s Lunom Đogani.

Skaj Vikler i Kaja Ostojić

foto: Printscreen

Kad su otpočeli svoju vezu u rijalitiju, Kaja i Đorđe Miljenović postali su glavne zvezde te sezone VIP Velikog brata. Ipak, ubrzo nakon izlaska iz rijalitija, oni su svoju vezu okončali zbog nepomirljivih razlika. Kaja je sada udata za svetski poznatog di-džeja Džunior Džeka, a Đorđe je razveden i ima ćerku.

Karlo Zagorac i Violeta Raleva

foto: Printscreen

Još jedna ljubav u kući Velikog brata bila je ljubav Karla Zagorca i Violete Raleve. Iako su oni i nakon završetka rijalitija svoju vezu nastavili, ona nažalost nije opstala. Oni su tada izjavili da su se rastali iako su se voleli. Viki je sada srećno verena, a Karlo takođe uživa u emotivnoj vezi s devojkom koja nije poznata javnosti.

Bane Janković i Katarina Živković

foto: Printscreen

Ovo je rijaliti par koji je nesumnjivo najduže opstao i nakon izlaska iz rijalitija. Kaća i Bane su svoju romansu započeli u trećoj sezoni rijalitija Farma i ta ljubav trajala je četiri godine. Bane je sada osnovao porodicu sa drugom devojkom, sa kojom ima ćerku.

Rade Lazić i Gabrijela Pejčev

foto: Printscreen

Ovaj par nije dočekao ni kraj rijalitija, te je svoju ljubav okončao odmah na Farmi.

Edin Škorić i Jelena Jovanović

foto: Printscreen

Poznati odbojkaš i pevačica zavoleli su se u petoj sezoni rijalitija Farma. Njihova ljubav nije potrajala dugo nakon rijalitija. Jelena je čak svojevremeno i javno patila za Edinom, napisavši na svom Fejsbuk profilu da ju je njena eksplozivnost uvek skupo koštala i da i dalje voli Edina.

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić

foto: Printscreen Youtube

Par koji je svojevremeno bio glavna tema pisanih medija svakako su Jovana i Danijel. Oni su se posle Farme čak i venčali, ali su se nakon samo tri meseca razveli. Jovana je nakon razvoda govorila da je u braku sa Danijelom jela samo sendviče jer nije imala od čega da skuva ručak, a njega čak optužila da je gej.

Marijana Kovačević i Nikola Nemešević Nemeš

foto: Printscreen Youtube

Prva rijaliti veza koja je rasturila jedan brak jeste veza Marijane i Nemeša, koji su se zaljubili jedno u drugo u Velikom bratu. Njihova veza je i nakon završetka rijalitija bila veoma turbulentna, te nije opstala.

Filip Panajotović i Stanija Dobrojević

foto: Printscreen

Veza Filipa i Stanije, koja je započeta u Farmi, tada je bila veoma zanimljiva, kako medijima, tako i publici. Stanija i Filip su tokom učešća u rijalitiju imali i svoju fan stranicu pod nazivom Stanfilovci. Njihova veza nakon završetka rijalitija nažalost nije opstala zbog Filipove navodne ljubomore.

Aca Živanović i Tamara Đurić

foto: Printscreen

Još jedna "farmerska" ljubav je ljubav starlete Tamare Đurić i Pinkove zvezde, Ace Živanovića. Ona je zbog veze sa Acom raskinula vezu sa biznismenom, ali nažalost, nije imala sreće ni s njim.

Katarina Grujić i Boris Stamenković

foto: Printscreen

Katarina i Boris su i nakon Farme bili relativno dugo u vezi, ali njihova veza nije odolela iskušenjima, te je i prekinuta.

Ružica Veljković i Filip Đukić

foto: Printscreen

I u rijalitiju Parovi bilo je ljubavnih veza. Jedna od njih je veza Ružice i Filipa, koja takođe nije opstala. Filip je nakon veze sa Ružicom uplivao u romansu sa pevačicom Marijom Anom u drugom rijalitiju, Farma. Svoju vezu su obnovili u Zadruzi, ali sreće nisu imali.

Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz

foto: Printscreen Youtube

Zorica i Gastoz su neko vreme krili svoju ljubav u rijalitiju, ali su u nekom trenutku priznali. Bili su neko vreme nakon rijalitija zajedno, ali usled mnogih problema u vezi, rastali su se.

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković

foto: Printscreen

Mlada pevačica i maneken u usponu zaljubili su se jedno u drugo u prvoj sezoni rijalitija Zadruga. Iako su nailazili na razne prepreke tokom trajanja rijalitija, njihova veza opstala je do kraja sezone, ali ne i danas. Naime, kako se pisalo u medijima, Anđelova porodica nije mogla da podnese to da njihova snajka bude pevačica, s obzirom na to da su oni stara i ugledna beogradska porodica.

Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić

foto: Printscreen Youtube

Jedna od najturbulentnijih veza u prošloj sezoni Zaduge bila je veza Marije Ane i Filipa. Gotovo svakodnevno smo imali prilike da gledamo njihove svađe koje su se neretko završavale i fizičkim nasiljem. Bilo je samo pitanje vremena kada će njihova ljubav definitivno pući.

Sara Reljić i Vladan Vojnović Vojke

foto: Printscreen Youtube

Sara i Vojke bili su omiljeni par u Zadruzi. Nikada se nisu svađali, sve probleme rešavali su mirnim putem, ali ni to im nije pomoglo da opstanu iako su im svi prognozirali svetlu budućnost. Njihova veza trajala je još malo po završetku Zadruge, dok se definitivno nije ugasila i svako otišao na svoju stranu.

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson

foto: Printscreen

Mina je jedina maloletnica koja je ušla u rijaliti i uspela da zavede velikog ženskaroša, ali ne i da ga zadrži. Njih dvoje bili su u ljubavi sve do pred kraj rijalitija, kada je Đekson ipak otišao drugoj.

Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson

foto: Printscreen

Mlada Pinkova zvezda se reperu učinila kao idealna devojka zbog svog mirnog temperamenta, dok se u priču nije umešao njen otac, takođe učesnik Zadruge. Iako se veoma protivio njihovoj ljubavi, njih dvoje su iz rijalitija izašli kao par, ali nisu potrajali van.

Luna Đogani i Sloba Radanović

foto: Printscreen

Definitvno par koji je najviše pažnje privukao i o kome se i danas priča i piše iako se taj rijaliti završio jesu Luna i Sloba. Iako je Sloba javno ostavio svoju suprugu Kiju Kockar kako bi bio s Lunom, on se posle završetka Zadruge 1 pravio kao da s Lunom nikad nije ni bio, što je Đoganijeva veoma teško podnela, zbog čega je i danas na psihijatrijskoj terapiji.

Šta će se do kraja zbiti s parovima koji su trenutno u rijalitiju, saznaćemo po završetku, ali sudeći po statistici, ne piše ime se dobro.

Bonus video

SKANDALČINA! PREKINUT PROGLAM UŽIVO! Nadežda Biljić POGODILA voditelja, a onda POLUPALA celo kupatilo i šminku

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.