POPULARNI PEVAČ OTKRIO SVE ŠTO ZNA O ANI KORAĆ: Imam dokaze da je imala odnose za PARE!
Ana Korać, Foto: Printscreen

bez dlake na jeziku

POPULARNI PEVAČ OTKRIO SVE ŠTO ZNA O ANI KORAĆ: Imam dokaze da je imala odnose za PARE!

Ispričao sve detalje!

Objavljeno:

Vuk Mob važi za jednog od najvećih zavodnika na našoj muzičkoj sceni, a veliki broj pevačica nije odoleo njegovom šarmu.

Rešer je otkrio sočne detalje o zadrugarki Ani Korać. S obzirom na to da se družio sa njom, ispričao je bez dlake na jeziku u kakvom su odnosu bili tada, a u kakvom su sada.

foto: Printscreen

- Anu sam upoznao na jednom splavu i odmah smo se zgotivili. Devojka je bila super sa mnom, lepo smo se družili, ali između nas nikada ničega više nije bilo. Posle sam čuo svakave priče o njoj, pa smo prekinuli kontakt.

Pevač se potom osvrnuo na priče o prostituciji.

foto: Youtube printscreen/Zadruga Officiall

- Da, baš sam to čuo. Im a u njima dosta istine. Ne znam baš za koliko para i sa kim je sve imala odnose, ali čuo sam sa više strana da se bavila prostitucijom. Mediji neke stvari znaju samo da napumpaju, ali ovo za nju je definitivno istina, možda ne baš svaki detalj, ali da se bavila prostitucijom, to jeste tačno. Čak je i Mina Vrbaški priznala da je bila u lancu prostitucije, a one su živele zajedno, tako da eto još jednog dokaza, a ima ih još puno. Čuo sam i za tog Filipa MIjatova, koji ju je finansirao i koji je znao čime se ona bavi, rekao je da će da je raskrinka. U životu niko ne može da pobegne od istine, pa tako ne može ni Ana Korać - rekao je Vuk za Alo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.