LUNA POBEĐUJE U ZADRUZI 2, ALI NIKADA NEĆE BITI ZVEZDA: Biće TESNO, u finalu NJIH TROJE, a Đoganijeva RAZOČARANA!
Luna Đogani jedan je od favorita za pobedu u Zadruzi, Foto: Damir Dervišagić

FAVORIT

LUNA POBEĐUJE U ZADRUZI 2, ALI NIKADA NEĆE BITI ZVEZDA: Biće TESNO, u finalu NJIH TROJE, a Đoganijeva RAZOČARANA!

Biće medijski aktuelna

Objavljeno:

Druga sezona rijalitija Zadruga uveliko se bliži kraju i sve glasnije se licitira s imenima eventualnih pobednika, a numerolog i vizionar Vlado Kečina kaže da će pobedu odlučiti minimalni broj glasova.

- Ovog puta pobedu će odneti Luna Đogani, mada situacija u finalu biće napeta i neizvesna do samog kraja. S Lunom će se za glavnu nagradu boriti i jedna žena i jedan muškarac. Biće prilično tesno - kaže Kečina.

foto: Prinscreen

Kako je objasnio, Luni je ova, ali i naredna godina dobra, kada je reč o javnom životu. Stoji joj da će biti medijski aktuelna, ali neće uspeti da napravi veći uspeh od pobede u rijalitiju.

- Gotovo da joj pobeda neće ništa doneti, osim materijalne zarade koju će potrošiti. Luna žarko želi da bude zvezda, ali se to neće desiti. Ona nema harizmu koja je neophodna da bi neko bio zvezda i da bi trajao na duže staze. Nije rođena da bude zvezda, to joj nigde nije zapisano. Jedino što je vadi jeste činjenica da joj je ovaj period dobar i samo zahvaljujući tome će pobediti u Zadruzi. Ali, to će biti sve - tvrdi numerolog i dodaje:

foto: Prinscreen

- Luna ima vrstu blokade zbog negativne energije koju vuče iz kuće. Iako ima veliku želju da uspe, ništa od toga se neće desiti zbog toga što privlači loše i negativne stvari - kaže Kečina.

Bonus video

NE LAJ, DŽUMARO! STAVIM TI OBA JA*A NA OKO! David bivšu taštu okitio najgorim uvredama! Sve se orilo od gnusnih URLIKA!

(Espreso.co.rs/ Alo VIP)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.