MATOROJ UŽIVO U EMISIJI SAOPŠTILI ISTINU O SANJI: Njena reakcija će vas iznenaditi, a ovako je ODGOVORILA Ognjenu!
Jovana o Sanji, Foto: Printscreen

ZADRUGA

MATOROJ UŽIVO U EMISIJI SAOPŠTILI ISTINU O SANJI: Njena reakcija će vas iznenaditi, a ovako je ODGOVORILA Ognjenu!

Nije joj bilo lako

Objavljeno:

Noćas u emisiji ''Amidži šou'' gostovali su učesnici ''Zadruge 2'', a tom prilikom Jovana Tomić Matora otkrila je koliko je pogađaju priče da se njena partnerka Sanja Stanković bavi prostitucijom.

- Ja to za razliku od nje razumem. Nema koja devojka u kući nije dobila tu etiketu. Pogađa me, ja to ne mogu da shvatim. Ne znam ko bi mogao da trpi takve uvrede kad voli neku osobu. Izluđuje me što se to potencira. Moram da se pomirim s tim. Problem je što mene dotiče, jednostavno osećam potrebu da reagujem kad je neko vređa. Živimo zajedno, ne verujem u te priče, znam je 20 meseci. Sanjin bivši dečko je moj drugar. Njeni bivši su momčine, prave junačine. Znam joj svaku vezu i svakog momka... Nema prostora za takve priče - rekla je Matora u emisiji ''Amidži šou'', a onda otkrila sa kojom zadrugarkom bi bila u vezi da nije sa Sanjom.

foto: Printscreen

- U prošloj ''Zadruzi'' mi je Sara bila slatka, Teodora... Ova sezona mi je mršava. Najbolja pozadinu i telo ima Stanija, ali dok nije ušla Nora. Nora je prelepa devojka. Ne kažem da bih bila s njom, ali kad bih morala da izaberem onda Nora - rekla je Matora.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.