ZOLI SE NE PIŠE DOBRO, SINIŠA MU SPREMA SAČEKUŠU? Miljanin tata rešio da bivšeg zeta NAUČI PAMETI posle rijalitija!
Siniša Kulić kivan na Miljaninog bivšeg dečka Lazara, Foto: Printscreen / Youtube

Obrukao mu ćerku!

ZOLI SE NE PIŠE DOBRO, SINIŠA MU SPREMA SAČEKUŠU? Miljanin tata rešio da bivšeg zeta NAUČI PAMETI posle rijalitija!

Ne može da mu oprosti što od njegove naslednice pravi budalu!

Objavljeno: 19:26h

Otac rijaliti-učesnice Miljane Kulić, Siniša Kulić, nije gajio simpatije prema njenom sada već bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, a sada je još više kivan na njega zbog toga što non-stop indirektno pravi šale na račun njegove naslednice u Imaginarijumu.

Kako Rijaliti saznaje od izvora bliskog Nišlijama, Siniša je sa bliskim prijateljima već pričao o tome da će se on lično pobrinuti da Zolu nauči pameti jer ne želi da od njegove ćerke pravi budalu.

foto: Printscreen

Glavni razlog što je Siniša odbio da uđe u "Zadrugu" je taj što ima kratak fitilj i zna da bi na nekoga u rijalitiju fizički nasrnuo kad bi ga iznervirao. On je napolju ostao i da bi pazio na ćerke jer je i Miljanina majka Marija s njom na imanju, ali prati svaki njihov korak pred kamerama. On je Miljani dok je bila napolju pričao kako je Lazar samo iskorišćava, ali je ona u njega bila toliko zaljubljena da nije mogla da shvati sve to. Plaćala mu je izlete, cigarete, kockanje, garderobu, ko zna koliko je novca potrošila na njega. Siniša joj je govorio: "Pola honorara koji si zaradila dala si Zoli! Ti ne vidiš da te on vrti oko malog prsta! Njemu nije stalo do tebe, ali si ti toliko zaljubljena da ne vidiš dalje od svog nosa", pričao je Kulić, ali Miljana nije slušala i išla je, kao i obično, svojom glavom", kaže na početku sagovornik Rijalitija.

foto: preentscreen

Kako dalje govori, Siniša je čekao trenutak da Miljana sa dečkom opet uđe u rijaliti, da uzme stvari u svoje ruke, pa je smislio kako da vrati Lazaru za sve ono što je uradio Miljani.

Siniša je sa dobrim drugom pričao i došao na ideju da unajmi muškarca kome će da plati da posle završetka rijalitija premlati Zolu. Rekao je: "Ko god se kačio sa Kulićima, nije dobro prošao. Imam ja injekciju za njega, neka pazi gde ide i kuda se kreće kad izađe. Miljana mi je rekla da sumnja da je krao pare od nje. Nećemo tako da se igramo." Siniša je već isplanirao sačekušu Zoli jer zna gde se on otprilike kreće kad je napolju i koje društvo ima. Pričao je sa poznanikom koji bi za novac uradio sve, a već je odslužio nekoliko godina u zatvoru, pa ne strahuje ako bi opet otišao zbog prebijanja", rekao je sagovornik.

foto: Printscreen / Instagram

Podsećamo, Miljana i Zola su nakon bega iz rijalitija sve vreme bili zajedno u Nišu, gde su i živeli, a Kulićka je pred kamerama po povratku u rijaliti počela da ruši dobar odnos koji je sa dečkom imala.

Ona je iznela i detalje o tome kako je sada već bivšem dečku plaćala sve što je mogla, te i da se on sam nikada nije ponudio da nešto plati.

Nišlijka je početkom prošle nedelje doživela nervni slom kad ju je Čolić iznervirao za stolom dobacujući joj sve vreme, pa ga umalo nije pogodila šoljom u glavu, a obezbeđenje je odmah uletelo i sprečilo veći incident.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.