VENDI JE ŽENA ZMAJ! Sve stiže: Uveče peva, ujutru ide u crkvu pa vodi PAROVE, POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NJEN ŽIVOT!
Vesna Vukelić Vendi u javnosti se prvi put pojavila 1992. godine, Foto: Printscreen

svestrana!

VENDI JE ŽENA ZMAJ! Sve stiže: Uveče peva, ujutru ide u crkvu pa vodi PAROVE, POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NJEN ŽIVOT!

Voditeljka, mama, pevačica, ali i veliki vernik!

Objavljeno:

Vesna Vukelić Vendi u javnosti se prvi put pojavila 1992. godine u emisiji kod Minimaksa kao pobednica izbora "Mis dekoltea" i od tada ne prestaje da intrigira javnosti.

Devedesetih godina je uplovila u muzičke vode, te je postala jedna od najtraženijih pevačica na srpskim vašarima i kafanama, budući da atmosferu uvek dovede do usijanja.

foto: Printscreen

Iako je zbog svog kontraverznog izgleda i ponašanja proglašena kraljicom šunda, Vendi je veoma brzo uspela da poruši sve predrasude o njoj.

Naime, učešćem u rijaliti programima, Vendi je isticala da je velika vernica, da posti, redovno odlazi u crkvu, kao i to da sluša duhovnu muziku.

Bez obzira na sve, Vendi je dokazala da je privatno potpuno drugačija i da vodi miran porodičan život, a svoju ćerku Nikoletu odgajala je na patrijarhalan način.

Vukelićka je nedavno postala jedna od omiljenih voditeljki "Parova", gde svojim stavovima dovodi takmičare do ludila, a Srbija je baš zbog toga voli!

Pre nekoliko dana zabavljala je takmičare pričom kako izgledaju današnje pevačice i nasmejala sve do suza.

Vendi nije odustala ni od nastupa, pa još uvek pored svih obaveza zabavi narod,a ovo je snimak koji pokazuje kakvu Vendi atmosferu još uvek pravi!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.