Zadrugarki PUKAO SILIKON! Srušila se! Odmah prebačena na HITNU OPERACIJU, zamalo da umre!
Foto: Printscreen

ZADRUGA

Zadrugarki PUKAO SILIKON! Srušila se! Odmah prebačena na HITNU OPERACIJU, zamalo da umre!

Nadežda Biljić umalo nije umrla pre osam godina nakon ugrađivanja silikonskih implanata jer joj je jedan naprasno pukao mesec dana nakon operacije.

Objavljeno:

U vreme kada je još bila početnica i tek izašla iz jata "Grand produkcije", pevačica je želela da za sebe uradi nešto veliko, da se osveti svima koji nisu verovali u nju i svoje probleme reši kod estetskog hirurga. Ona je od prijatelja pozajmila veliku sumu novca, od koje je uradila silikonske grudi, operaciju ušiju, kao i usana. Iako je bila prezadovoljna rezultatima, mesec dana nakon intervencije doživela je pravi pakao.

- Nadežda je sve intervencije radila kod profesionalca i dala je dobre pare da bi sve izgledalo kako treba. Ona je tada bila niskusna, u glavi joj je bio samo lep izgled i velike grudi. Nije mislila previše o tome šta može da se desi ukoliko ne bude tretirala grudi kako treba. Nakon operacije je puštena na kućnu negu, ali uz strogo mirovanje i brigu o novim grudima. Nadežda je uspela da se pridržava pravila dve nedelje, a već treće je počela da vileni. Počela je da skita, pošla je i u teretanu jer je u to vreme bila zaluđena treningom - započinje priču izvor za srpski dnevni list i nastavlja:

foto: Printscreen

- Jednog dana kada je trenirala pala je sa trake za trčanje. Nadežda je gledala u telefon i tako je uspela da padne sa trake koja je bila u punoj brzini. Srušila se direktno na sveže ugrađene silikone i odmah je osetila nesnosni bol u grudima. Vrištala i plakala na sav glas. Odmah joj je bilo jasno da je napravila užasan problem. Odvezli su je u Hitnu pomoć, gde je ustanovljeno da je jedan od implanata naprasno pukao. Svega nekoliko minuta je delilo o smrti. Lekari su joj rekli da bi bila mrtva da njeni prijatelji nisu na vreme odreagovali i dovezli je na intervenciju. Nadeždi je rana očišćena, pa ugrađen novi silikon. Međutim, kako je rana od prethodnog zahvata još bila sveža, bolovi su bili nesnosni. Ležala je u krevetu mesec dana, nije mogla da se pomeri. Plakala je i proklinjala dan kada je rešila da stavi silikne. Tek nakon više od mesec dana došla je sebi i mogla da se kreće. Za nju je to bio pakao koga ne želi da se seća.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.