MILJANA DOŽIVELA NAJVEĆI SLOM DO SADA, PA RIDALA: Postala sam LOŠ ČOVEK, sve MRZIM! Čak me ni majka ne voli više!
Miljana je ovih dana u lošem psihičkom stanju, Foto: Printscreen Dailymotion

ISPOVEST

MILJANA DOŽIVELA NAJVEĆI SLOM DO SADA, PA RIDALA: Postala sam LOŠ ČOVEK, sve MRZIM! Čak me ni majka ne voli više!

Ona je potom priznala da i dalje voli Zolu

Objavljeno: 28.05.2019. 13:10h
  • 220

Miljana Kulić je u razgovoru s Drvetom mudrosti otvorila dušu i rekla šta je muči. Naime, ona je zaplakala jer su je Lazar Čolić Zola i Marko Miljković ostavili samu na obali kod restorana brze hrane.

Odmah je otišla do Rajskog vrta, pa joj se Drvo mudrosti obratilo. Njega je zanimalo da li je to jedini razlog zbog kog ona plače.

foto: Printscreen Dailymotion

- Drvence, sve me povredi ovde. Krijem se, krijem tugu. Sve me povredilo, ovo sa Zolom. Dala sam pravo sebi da ga vređam, pa rijaliti. Protiv svih sam išla, samo da budem sa njim. Ne mogu da verujem. Samo sam se ja borila. Mislila sam da je dobar čovek. Da nikada neće da me slomi i da mi srce rani. Čekala sam red, kupila sam sokove da častim nekog. On je namerno u drugom pravcu otišao. Suze su mi krenule, osećala sam se kao siroče. Mislim da sam postala loš čovek - rekla je Miljana kroz suze.

Ona je potom priznala da i dalje voli Zolu, bez obzira na sve uvrede koje je iznela na njegov račun.

foto: Printscreen Dailymotion

- Bez obzira što nije zaslužio i što se nije borio za našu ljubav, ja sam uvek nalazila opravdanja za njega. Ja njega i dalje volim. Ovo je za mene poniženje. Nikada se nije borio za nas. Sve sam mu dugove vratila, i onda smo se vratili i sve se dogodilo - lila je suze Miljana, pa nastavila:

- Imam osećaj da sam postala loš čovek. Da sve mrzim, da je sve protiv mene. Čak me i majka ne voli više. Zašto se toliko vezujem za ljude, što sam sebi ovo uradila? Za sve sam pametna, a za sebe sam glupa. Da nema sina, ne znam šta bih - govorila je Kulićka.

Pogledajte kako je izgledala ova potresna ispovest:

Bonus video

SAMU SEBE SAM VODILA PO BOLNICAMA, ALEKSANDRI NE VERUJEM, DRUGE ŽENE NAZIVA MAJKAMA: Ljuba kroz suze progovorila o ćerki, ništa od POMIRENJA!

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media