GAGI OBJAVIO EMOTIVAN SNIMAK LUNE I MARKA: Ovo je momenat kada sam video da ON NJU ISKRENO VOLI!
Luna i Marko, Foto: Printscreen

ZADRUGA

GAGI OBJAVIO EMOTIVAN SNIMAK LUNE I MARKA: Ovo je momenat kada sam video da ON NJU ISKRENO VOLI!

- Luna je ta koja će sama odlučiti sve po pitanju Marka - napisao je Gagi

Objavljeno:

Luna i Marko, otkako su u vezi, se ili vole do besvesti ili se svađaju. Njihovu romansu prokomentarisao je otac Đoganijeve, Gagi Đogani, koji se oglasio na Instagramu.

- Nemojte da se bavite Lunom i Markom. Pustite ih da se vole i da njima bude lepo. Mi smo samo posmatrači. Nemoj da im sudimo, da im tražimo greške. Mi smo svi grešili, samo što smo zaboravili. Nismo mi ti koji treba da nalazimo njima partnere. Pratim šta se dešava na društvenim mrežama. Blago rečeno, užas! Luna je ta koja će sama odlučiti sve po pitanju Marka. Mi smo tu samo da podržimo i ćutimo. Što se tiče Lune , uz nju sam, šta god ona bude odlučila. Tata je uvek uz nju! Njihova veza je meni potpuno OK! Lunina pobeda će biti dupla , ako opstanu i izadju zajedno. To bi za nju bio veliki uspeh! - napisao je Gagi.

Zatim je nastavio.

- Ovo je momenat kada sam video i osetio ISKRENU ljubav izmedju Marka i Lune! Posebno od strane Marka, kada je iskreno zagrlio moju Lunči! Najsrećni sam kada vidim da je moja princeza srećna! Njen ISKREN osmeh je meni sve u životu ! Tada sam ispunjen! - istakao je denser.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.