LUNA I MARKO UZELI GLAVNU NAGRADU NA ZADRUGOVIZIJI! Evo ko je njihovu pobedu najbolnije podneo
Marko i Luna, Foto: Printscreen

zadruga 2

LUNA I MARKO UZELI GLAVNU NAGRADU NA ZADRUGOVIZIJI! Evo ko je njihovu pobedu najbolnije podneo

Neko baš i nije bio srećan!

Objavljeno:

Sinoć se završila u treća "Zadrugovizija" u ovoj sezoni "Zadruge". Kao i na prethodnim, i ovog puta su određeni pobednici u četiri kategorije.

Novinari su prvi glasali i najviše poena su dali ekipi u kojoj su bili Savo Perović, Aleksa Savić, Zorica Marković, Jovana Tomić Matora i Lazar Jeremić. Oni su zajedno izveli pesmu "Ludi letnji ples".

Glasalo se i putem društvenih mreža i pobednička na "Facebook"-u ovog puta je bila ona u kojoj su bile Marijana Zonjić i Stanija Dobrojević. Njih dve su izvele pesmu "Ponovo" Nataše Bekvalac.

U stručnom žiriju bili su Goga Sekulić, Damir Handanović, Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš i Rada Manojlović. I oni su svojim glasovima odredili jednog pobednika. Stručni žiri je glasao slično kao novinarski žiri, tačnije i oni su za pobednika izglasali grupu u kojoj su bili Savo, Aleksa, Zorica, Matora i Lazar.

Najvažnija je pobeda ona na SMS glasovima. Najviše poruka je pristiglo za grupu u kojoj su bili Luna Đogani i Marko Miljković, dok je sledeća bila ekipa Stanije i Marijane. Staniji je pobeda izmakla "za dlaku", međutim, nije Stanija ta koja je bila najviše razočarana nakon "Zadrugovizije".

Primetno je bilo da je Aleksandra Subotić razočarana što ona nije osvojila nijednu nagradu. Ali od nje, daleko više je bila razočarana Miljana Kulić. Pošto ni ona nije osvojila nijednu nagradu, nakon proglašenja pobednika, ona je u na imanju prozivala produkciju.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.