MAJKA MONSTRUM! ODUZMITE JOJ DETE: Kulićka GAĐALA bivšeg TEGLOM KAŠE dok je držao NJENU BEBU u rukama (VIDEO)
MIljana Kulić, Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

MAJKA MONSTRUM! ODUZMITE JOJ DETE: Kulićka GAĐALA bivšeg TEGLOM KAŠE dok je držao NJENU BEBU u rukama (VIDEO)

Užas!

Objavljeno:

U sinoćnoj emLazara Čisiji pušten je snimak koji je pokazao razgovor Rebeke Popović i Lazara Čolića Zole, tokom kog su pričali o incidentu sa njegovom bivšom verenicom, Miljanom Kulić.

foto: Printscreen

Mi smo pričali i kada su se vratili Miljana i Zola, on mi je rekao da neće da se bavi više poslom kojim zarađuje za život, zbog nje. Rekao mi je da ga je ucenjivala da ne može da ide kući, već da mora da ide za Niš, na šta je on pristao zbog nje. Rekao mi je da ga je i više puta gađala bebećom kašom i još nekim predmetima, dok je on držao dete u rukama. Dečko to već danima izbegava, kada je napravile skandal sa Jovanom i Sanjom, on je spavao preko puta nje i nije mogao da zaspi, jer se plašio, za mene su takve stvari vrlo šokantne, sve to jeste zezanje. - rekla je Rebeka, a potom dodala:

- Miljana je u javnosti, po mom mišljenju, šoumen, simpatična devojka, koja na takav način gradi svoju karijeru. Ovde u rijaliti je došla sa svojom majkom i detetom, što je za nju otežavajuća okolnost, pa joj se desila veza sa Zolom, mislim da Zola nje za nju. Mi jesmo u rijalitiju, ali moramo jedni druge da pazimo. - završila je Rebeka

- Sve si pametno rekla - ubacila se Marija Kulić.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.