BAHATI SE KO DA JE U SRBIJI: Filip u Londonu NAMERNO KRŠI ZAKON i hvali se! To što voziš MASERATI tamo ne pomaže!
Filip Mijatov pokazuje kako mu se sve može, Foto: Printecreen

ložač!

BAHATI SE KO DA JE U SRBIJI: Filip u Londonu NAMERNO KRŠI ZAKON i hvali se! To što voziš MASERATI tamo ne pomaže!

Mijatov demonstrira silu Englezima!

Objavljeno:

Iako je najavljivan ulazak Filipa Mijatova u "Zadrugu", od toga nije bilo ništa, a on je iznenada otputovao u London, kako tvrdi, zbog mnogobrojnih poslova koje tamo ima.

Međutim, pored silnih poslova na koje se poziva, na njegovom Instagram profilu pojavila se fotka koja na kojoj se jasno vidi kako se Filip bahati po Engleskoj i krši zakon time što puši na javnom mestu, tačnije, u restoanu.

On se čak i pohvalio u opisu slike: "Ko kaže da su pušenje zabranili na javnim mestima". S obzirom da je zakon u Britaniji rigorozan što se tiče javnog reda i mira, očekivano je da će Filip morati da plati kaznu zbog svog prekršaja!

Pogledajte njegovo "demonstriranje sile":

foto: Printscreen Instagram

Podsećanja radi, Filip Mijatov podigao je veliku prašinu kada se nedavno pojavio u javnosti i optužio Anu Korać da se bavi prostitucijom, kao i da je sa njom bio u seksualnim odnosima, odnosno u nekoj vrsti veze.

Filip je javno označio Anu kao nekoga ko se bavi starim zanatom, ali je priznao da su bili u vezi jer se zaljubio, te mu zato nije smetalo to čime se ona bavi. Poznato je i da je Ani Korać izgoreo automobil, a sada se ustanovilo da je on bio upravo u Filipovom vlasništvu. Iako je Ana demantovala da je vozila njegova kola, starletina drugarica Soraja Vučelić je tada za medije govorila da je auto koji je izgoreo u vlasništvu dečka njene drugarice (Filipa Mijatova).

Ana je sve to demantovala, nazvavši Filipa psihopatom koji je uhodi i progoni, a Mijatov je maltene svakodnevno iznosio dokaze protiv nje.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.