FILIP MIJATOV JE PREVARANT? Zbog ovoga mu sledi PRIJAVA: Njegov dokaz može da se FALSIFIKUJE, pogledajte i KAKO!
Ana Korać i Filip Mijatov, Foto: Printscreen, Printscreen Instagram

njegova reč protiv njene!

FILIP MIJATOV JE PREVARANT? Zbog ovoga mu sledi PRIJAVA: Njegov dokaz može da se FALSIFIKUJE, pogledajte i KAKO!

Koraćeva nije mnogo pričala o tome čime se Mijatov bavi, ali je aludirala na to da je haker

Objavljeno:

Već danima se razvlači priča navodnog sponzora Ane Korać, Filipa Mijatova, koji tvrdi da joj je, dok su bili u vezi, poklanjao razne estetske operacije, torbice i garderobu, te davao novac.

Iako je Ana demantovala da su oni ikada imali išta više od prijateljstva i rekla je kako nije uzimala novac od njega, već da je sama sebi plaćala operacije i sve što joj je bilo potrebno, on ne odustaje.

Mijatov se potrudio da demantuje ovu Aninu izjavu i tom prilikom na svom instagram profilu okačio sliku na kojoj je prikazan listing sa svotama novca koje je uplaćivao ovoj zadrugarki. Prema tim podacima, u periodu od 20-tak dana, Filip joj je uplatio oko hiljadu evra.

Međutim, kada je Ana govorila o tome čime se ovaj čovek bavi, nije htela mnogo da priča o njegovom poslu, ali je aludirala na to da je haker. Napomenula je da može da uđe u razne stvari na internetu i napravi svašta.

Da je moguće da svako napravi sličan listing i da su takve stvari dostupne bilo kome ko zna da koristi računar, pa i običnom laiku, govori sledeća fotografija:

foto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.