SRBIJA SE STIDI MAJKE, DOMAĆICE I ŽENE POPUT TEBE: Ljuba Pantović OSRAMOĆENA najstrašnije pred detetom
Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

SRBIJA SE STIDI MAJKE, DOMAĆICE I ŽENE POPUT TEBE: Ljuba Pantović OSRAMOĆENA najstrašnije pred detetom

Ne trpe se...

Objavljeno:

Nakon što je mentorka Goca Džehverović obišla celo imanje, okupila je zadrugare oko stola kako bi održali sastanak. Budući da je bila izuzetno razočarana nehigijenom ukućana, Goca je uputila ozbiljnu poruku svim okupljenima. Goca im je skrenula pažnju koliko je higijena na imanju loša: - Kuća vam je katastrofa, ne zna se šta je prljavije, da li kuća, soba, kupatilo ili dvorište! Po dvorištu kante, đubre, krpe, kao katakombe! Goca je zatim prišla Davidu Dragojeviću kako bi mu zadala šta treba da raspremi, ali je odbio da je posluša.

foto: Printscree

Rebeka Popović imala je pametnija posla te je izašla sa sastanka zbog Ljube Pantović, a onda joj je Džehverovićka očitala lekciju. Potom je došlo do ozbiljnog okršaja Zorice Marković i vođe, Ljube Pantović, što i nije tako čudno, jer je, od kada je Ljuba htela da je izabere za potrčka, nastao veliki problem.

Zorica je svoju rivalku počastila salvom najgorih uvreda: - K*rvatino raspala, ja sam za tebe oličje poštenja majke! Obrukala si porodicu! Prodala si bager, sad voziš buldožder! Ti kao sramota ne treba da živiš! Srbija se stidi majke, domaćice i žene poput tebe! Ljuba jo nije ostala dužna: - Mesto ti je ispred vrata! Tamo na prag! Obezbeđenje se smesta pojavilo ali i pored uvreda koje su Zorica i Ljuba nastavile da razmenjuju, njih dvoje nisu pokušale da se potuku. Kako će se situacija dalje odvijati, ostaje da se vidi. Ceo video možete pogledati ovde:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.