LUNINA KOMBINACIJA IZ EMIRATA: Dok je NAVODNO patila zbog Slobe i Kije, otišla u Dubai i sek*ala se iza restorana
Luna lupa ko Maksim po diviziji, Foto: Printscreen

ŠTA JE S MOZGOM?!

LUNINA KOMBINACIJA IZ EMIRATA: Dok je NAVODNO patila zbog Slobe i Kije, otišla u Dubai i sek*ala se iza restorana

Otputovala je u UAE navodno jer je bila ucveljena zbog nesrećne ljubavi sa Slobom, ali je izgleda doživela amneziju, pa sada priča kako je akcijala tamo

Objavljeno:

Luna Đogani svojim svakodnevnim biserima i nesmotrenim izjvama na osnovu kojih često biva uhvaćena u nekoj svojoj laži, ozbiljno konkuriše da postane kraljica odvala i ispala.

foto: Printscreen

Na društvenim mrežama uveliko se komentarišu mnogobrojni njeni trenuci nepažnje u kojima je otkila više nego što sama može i zamisliti:

Po izlazku iz "Zadruge 1" Luna je prvi i jedini put bila u Dubaiju (onda kad je letela preko okeana do istog), sinoć u "AmiGi" izjavi da se keksala u Dubaiju iza nekog restorana.... A u teškoj patnji za Slobom i “svemirskoj ljubavi” bila", isprozivali su je na internetu, dok ona ovako uporno seje razne kontradiktornosti.

Isto tako, svi komentarištu i snimak u kome se obraća svojoj mami.

Naime, Luna se nakon emisije kod Ognjena Amidžića, unela u kameru da pozdravi majku Anabelu Atijas, ali je i prilikom tog izliva nežnosti uspela da se ispali i otkrije da koristi telefon u "Zadruzi", što je inače strogo zabranjeno.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.