ISPLIVAO DOKAZ DA JE ZOLA FOLIRANT, SAM SE ODAO: Fanovi OTKRILI SNIMAK koji pokazuje da je Čolić sve REŽIRAO
Miljana i Zola već neko vreme nisu zajedno, Foto: Printscreen

ne lipši... do zelene trave!

ISPLIVAO DOKAZ DA JE ZOLA FOLIRANT, SAM SE ODAO: Fanovi OTKRILI SNIMAK koji pokazuje da je Čolić sve REŽIRAO

Društvenim mrežama kruži snimak u kome Lazar Čolić otkriva svoju taktiku

Objavljeno:

Nakon burnih svađa i raskida između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, mnogi su njega označili kao foliranta koji ju je samo iskoristio za ličnu promociju, a sada je isplivao i dokaz za to.

Na društvenim mražama postoji snimak u kome se Zola žali njemu najbližim zadrugarima, a upravo zbog druženja sa njima mu je Miksi najviše i zamerala.

foto: Printscreen

Uz video na jednoj Fejsbuk stranici "Zadruge" devojka koja ga je okačila napisala je sledeće:

Evo vam dokaz da je Zola folirant i go*no. Njemu je sad bitno samo da ispadne žrtva, ali da se podsetimo ulaska u "Zadrugu 2" dečko koji je ušao da bude uz Miljanu da je štiti i td," stoji u opisu snimka u kome se Zola ispoveda, a u nastavku i tvrdnja:

Ovo je njegovo i Borino maslo samo da se ovaj dembendel ispromoviše! Da nije bio sa Miljanom Kulić niko za njega ne bi ni znao, ispao bi za sedam dana. Zola je namazano go*no!

foto: Printscreen, Facebook

Prenosimo vam šta je Zola sve rekao u pomenutom videu:

Ja kad uđem u bilo koju svađu, bilo koju raspravu, ja se samo sklanjam od nje! Ja nju kad bi ovako udario (demonstrira laganim pljeskom po ruci, prim. aut.) ja bih sto posto ispao donji objašnjava Zola drugarima, a onda se skroz razotkriva:

I kad sam izdržao dosad, kad sam izdržo sve ove psihičke torture i sve, voleo bih da nekako stisnem još i izdržim do kraja, jer to mi je samo", zaključuje Miljanin bivši.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.