DIPLOMU EKONOMSKOG BACI U ĐUBRE! Stanija Dobrojević živi primer OSNOVNOG NEZNANJA! Francuska je inače u Africi???
Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

DIPLOMU EKONOMSKOG BACI U ĐUBRE! Stanija Dobrojević živi primer OSNOVNOG NEZNANJA! Francuska je inače u Africi???

Voditelj Ognjen Amidžić pozvao je u emisiju učesnice rijaliti programa "Zadruga".

Objavljeno:

Starleta Stanija Dobrojević već godinama ponosno ističe kako se školovala za ekonomistu, a u junu 2017. se čak i pohvalila da je diplomirala na državnom ekonomskom fakultetu u Novom Sadu. Zanimljivo je da starleta već godinama ističe takođe kako je ovo zanimanje kojim želi da se bavi u budućnosti, a nedavno je izjavila i kako intenzivno planira da krene stopama svog oca:

"Ne biram ništa što je lako, pa samo tako želela da idem stopama svog oca koji je takođe diplomirani ekonomista, a ovo što radim trenutno je kako ja kažem, mladost, ludost".., ispričala je ona a onda, poentirala:

“U budućnosti ću se baviti nečim što nema veze sa godinama. Npr. diplomatija, humanitarni rad. Ovo je sada za ove godine. Tek smo počeli", izjavila je pre dve godine Stanija, koja trenutno boravi u rijaliti šouu.

Doduše jeste pomenula da joj je ovo posao koji planira samo u mladosti da radi, a dokle će se ona osećati mladom i to je relativna stvar. Možda za Staniju sa 34 ustvari tek sve počinje. Možda se ona malopre rodila, pa sad uči da hoda i govori. Ruku na srce, tako i deluje, jer za nekoga ko je na Ekonomskom fakultetu diplomirao sa desetkom, kako se tada pohvalila, Stanija ima ozbiljno mnogo poteškoća u izražavanju, a osnovno znanje joj nije ni za 2+.

Da je tako, moglo se videti i iz poslednjeg Ami Dži Šouu, gde starleta objašnjava voditelju kako se Francuska nalazi u Africi. Nije međutim to bilo jedino što nije znala. Celu seriju Stanijinih gluposti, možete pogledati u videu:

Nije međutim ovo ni prvi put da bukvalno zaboli to koliko ova devojka baš ništa ne zna. Prisetimo se kviza znanja (iliti neznanja), još iz doba "Farme", kada je u istom učestvovala sa svojim tadašnjim dečkom Filipom Panajotovićem. Nije bilo sigurno doduše da li se njih dvoje takmiče ustvari jedan protiv drugog u tome ko više ne zna, ali možemo da konstatujemo da je na kraju bila mrtva trka. Odgovorima da je novčana jedinica u Rusiji - dev, kao i da je poligaman brak, brak sa nijednim partnerom, Stanija je zapečatila priču. Od tada su slobodno mogli i da ga zovu kvizom neznanja.

I zaista, jako je zanimljivo kako je jedna ovakva osoba uopšte stigla i do srednje škole, a kamoli fakulteta, a onda je još zanimljivije čime je zaradila tu diplomu. Bilo kako bilo, ovo Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu i nije neka reklama. Da ne kažemo - bruka za fakultet, a što se Stanije tiče, možda je dobro da razmisli da se zapravo ovim "poslom koji radi sada u mladosti", nastavi da se bavi i u starosti, ili da smisli nešto treće. Diplomatija je u njenom slučaju, baš teška priča.

Obrazovanje

Stanija je rođena 17. marta 1985. u Virovitici, tada SFRJ.Otac joj je bio ekonomista i političar, ali je 1995, tokom rata u Hrvatskoj, izgubio život.

Stanijina majka je sa svojim sinom i ćerkom odbegla u Rumu. Nakon završene osnovne škole u Rumi, Stanija je završila Srednju ekonomsku školu u Sremskoj Mitrovici.

Nakon toga je upisala Ekonomski fakultet Univerziteta u Novom Sadu, a u drugoj godini u predroku ona je konkurisala za učešće u Vork and travel programu.

Stanijina prijava Vork and travel programu je prihvaćena, pa je Dobrojevićeva 2005. otišla u SAD. Tamo je od 2008. zaštitno lice kazina Haraz u Atlantik Sitiju, gde i živi, a radi kao krupije i menadžer odnosa sa javnošću. Takođe je i manekenka, a najveći uspeh u toj sferi postigla je kao bikini model u Majamiju.

Dobrojevićeva je popularnost stekla kada su 2008. na internetu objavljene njene fotografije koje su prema zvaničnoj verziji ukradene. Tada su je fanovi prozvali srpskom seks-bombom (engl. Serbian Sex Bomb). U SAD je dobila titulu najlepše Plejboj golf devojke, te osvojila nagradni put u Plejboj vilu kod Hjua Hefnera, gde ju je fotografisao poznati fotograf Arni Frajtag. U Srbiji, gde takođe gradi karijeru, fotografisala se za časopise Plejboj, Si-Kej-Em i Maksim.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.