PEVAČICA NAJSTRAŠNIJE NAPALA ANU KORAĆ: Ona je RUGLO današnjice, nekada su takve bile u ulici GAVRILA PRINCIPA
Ana Korać, Foto: Prinscreen

ZADRUGA

PEVAČICA NAJSTRAŠNIJE NAPALA ANU KORAĆ: Ona je RUGLO današnjice, nekada su takve bile u ulici GAVRILA PRINCIPA

Pevačica narodne muzike Vera Matović uključila se u raspravu preko svog Instagram profila, te je iznela svoj stav o ponašanju rijaliti-učesnice Ane Korać, koju je jasno nazvala najvećim ruglom današnjice.

Objavljeno:

Naime, Matovićka se direktno obratila jednom fanu, te je pri stavu da se starleta pred kamerama ponaša sramno, pa ju je čak bez pardona nazvala i droljom.

- Koga ti braniš?! Drolju?! Dok tvoja majka crnči, ti podržavaš elitne prostitutke? Idi rintaj i ti ili se ugledaj na Anu Korać, devojku koja je ruglo današnjice! Takve kao ona su nekada bile u Ulici Gavrila Principa - napisala je pevačica bez trunke ustezanja.

foto: Dragan Kadić

Simpatije prema Koraćevoj ne gaji ni pevačica Maja Nikolić, koja takođe smatra da Ana pred kamerama ne govori istinu kada je reč o tome da li se bavila najstarijim zanatom.

- Ma ta devojka laže kao pas - napisala je Nikolićka.

Inače, rijaliti-učesnica je već danima u žiži javnosti zbog toga što ne prestaju da izlaze na videlo informacije o tome da se pre učešća u rijalitiju bavila prostitucijom, a potom su isplivali i razni spiskovi na kojima je njeno ime sa tarifama. Koraćkino ime provlačilo se i u aferi elitne prostitucije, gde se navodilo da je brineta jedna od devojaka koje su radile za nedavno uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.