KONAČNO RAZREŠENA MISTERIJA! Otkriveno ČIJE JE PARE Zola trošio! Mića ga žestoko napao: KONJU, USTANI I PRIZNAJ SVE
Zola i Miljana su ovih dana glavna tema u Zadruzi, Foto: Printscreen

TEŠKA PRIČA

KONAČNO RAZREŠENA MISTERIJA! Otkriveno ČIJE JE PARE Zola trošio! Mića ga žestoko napao: KONJU, USTANI I PRIZNAJ SVE

Mića je "izribao" Zolu

Objavljeno:

Miljana Kulić rekla je kako je finansirala svog dečka Lazara Čolića Zolu dok je bio sa njom u Nišu, a Lepi Mića ga je savetovao kako mora da kaže istinu.

Mića je "izribao" Zolu govoreći mu da ne sme da ćuti i mora da progovori o tome čiji je novac bio.

"Ustani i kaži joj: "Je*em ti majku, kad sam ti uzeo pare"! Ja tebi verujem, ali otkud ona zna za onlajn tikete! Kako si dobio te pare?! Ona ti je dala pare za kocku", rekao je Bane.

foto: Printscreen

"Ona je dobila prva i dala mi je. Ja sam bez prebijene pare došao u Niš, znala je da nemam pare! Odem u prodavnicu i kupim nam cigare, ostane mi 200 - 300 dinara i tako skupim 2.000, pa odem da igram. Tako sam dobio 170.000, te pare su bile kod nje. Od tih para, ja uzmem od nje 5.000", objasnio je Zola.

"Kakav si konj! Ispada da si ti njoj uzimao pare! Ako ste zajedno to radili, to su zajedničke pare! Ti si smatrao da kao njen gost u njenom gradu, ona te povela znajući da ti nemaš pare, podrazumeva se da će ona da plati. Treba da kažeš da si ti skupio 2.000 od trgovine što sam kupovao. I te pare si ti dobio", savetovao ga je Mića.

Bonus video

ISPLIVALA FOTKA KAO DOKAZ DA JE DAVID ZAPROSIO ALEKSANDRU: Dragojević je obmanuo Srbiju, a sad i progovorio o RASKIDU SA ANOM!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.