BIVŠI SPONZOR ANE KORAĆ DOLAZI ZA DVA SATA: Starleta će DOTAĆI DNO! Isplivali svi detalji!
Ana Korać trenutno je u centru skandala, Foto: Youtube printscreen/Zadruga Officiall

BAŠ SE NAMERAČIO

BIVŠI SPONZOR ANE KORAĆ DOLAZI ZA DVA SATA: Starleta će DOTAĆI DNO! Isplivali svi detalji!

Sprema se haos

Objavljeno:

Biznismen iz Londona i bivši dečko, ili kako ga neki nazivaju sponzor Ane Korać, već nedeljama unazad privlači ogromnu pažnju javnosti. Filip je prošle subote gostovao u šimanovačkom studiju i odgovarao na pitanja novinara vezano za njegov odnos sa atraktivnom zadrugarkom, a kako je najavljivao, trebalo je i da postane učesnik ovog rijalitija.

Ipak, do toga nije došlo, a Mijatov je odlučio da nastavi sa svojim svakodnevnim životom i obavezama. On je na svom Instagramu objavio da se trenutno nalazi na aerodromu Nikola Tesla i da odlazi u London, pa smo ga kontaktirali kako bismo saznali da li će se vratiti u Beograd i koji je razlog njegovog iznenadnog napuštanja naše zemlje u jeku skandala koji je napravio svojim izjavama o Koraćevoj.

foto: Prinscreen

- Idem u London ali samo na nekoliko dana, zbog posla. Vraćam se u Beograd naravno, nisam nigde pobegao, to mi je samo dva sata vožnje - rekao je kroz smeh Filip za Srbijudanas.

Da li će se Mijatov pojaviti na vratima Bele kuće za nekoliko dana, kada ponovo bude posetio našu prestonicu ostaje da vidimo.

Bonus video

OPTUŽUJU ME, A JA NISAM KRIVA! Zlata se u suzama pravdala mužu: Zbog Tomovića na STUBU SRAMA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.