ON JE NAJTRAŽENIJI ČOVEK U SRBIJI: Pronašli smo FILIPA VITEZA iz Vranja: Mijatov LAŽE, ovo je ISTINA o ANI i meni!
Espreso došao do Filipa Viteza!, Foto: Privatna arhiva

progovorio ekskluzivno za espreso

ON JE NAJTRAŽENIJI ČOVEK U SRBIJI: Pronašli smo FILIPA VITEZA iz Vranja: Mijatov LAŽE, ovo je ISTINA o ANI i meni!

On tvrdi da je zadrugarki plaćao sve u kešu, da sa njom ima eksplicitni snimak i da je dobila od njega samo ono što je on hteo da joj da

Objavljeno:

Nakon što je Filip Mijatov otkrio ime čoveka iz Vranja, koji je takođe kao on bio, navodno, sponzor Ane Korać, ekipa Espresa tragom ovih informacija uspela je da pronađe njegovog imenjaka!

Ogorčen zbog toga što se njegovo ime razvlači po medijima Filip Vitez rešio je da ekskluzivno za naš portal progovori i otkrije šta je zapravo istina.

foto: Privatna arhiva

Sve što je Filip Mijatov izjavio je laž. Ja sam s Anom Korać bio pre njene popularnosti. Znam da ju je on uhodio i navaljivao na nju, jer joj je bio dao pare za neki stan, tačnije, pozajmio joj. Ja sam te pare hteo da mu vratim", otpočinje svoju ispovest Vranjanac i naglašava:

Ana se nije bavila prostitucijom! Od mene ništa nije tražila. Dobila je samo ono što sam ja hteo da joj dam.

On dalje navodi kako je izgledala njegova veza s Koraćevom i negira sve što je o tome u javnost izneo njegov imenjak iz Londona.

foto: Privatna arhiva

Ana je od mene dobila isto što je i svaka druga. Izlazili smo, dobila je jedanput neki sitan šoping. Ne znam kakve se fakture i 6.000 evra spominju, sve je plaćeno u gotovini! I ne znam da li je bilo do 1.000 evra, možda 1.200", iskreno govori Filip ekskluzivno za Espreso.co.rs i nastavlja:

Bila je neka jakna i patike, nešto sitno. Pritom, napominjem, ona to nije tražila, niti mi je nekad potražila nešto. To što pričaju da su meni pretili za 5.000-6.000 evra je laž. Nikada mi niko nije pretio, da jeste, ja sada ne bih pričao sa vama", objašnjava Anin Vitez.

Vitez nam je dao na uvid i prepisku koju je razmenio sa Filipom Mijatovim nakon što ga je javno pomenuo.

foto: Privatna arhiva

Iako u porukama sa Mijatovim pominje da on ima eksplicitni snimak sa Anom Korać, Vranjanac tvrdi da to nikada ne bi zloupotrebio.

foto: Printscreen

Podsećanja radi, Mijatov je izneo u javnost da ga je navodno Filip Vitez zvao povodom cele situacije oko Ane Korać, jer je i on imao sličan odnos sa njom.

Ja njihovu vezu ne mogu da komentarišem. Rekao mi je samo "Zašto si me spomenuo?" i to je to i da sam ga lepo pomenuo. Filip Vitez je dečko iz Vranja o kom ja ne mogu da govorim ništa, znamo se samo preko Ane. On je nju vodio u Ušće i kupio sve što hoće, ali da plati na fakturu", rekao je Mijatov nedavno.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.