PANIKA! APEL UČESNICIMA ZADRUGE: Primećena BOMBA NA IMANJU! Ako ne pronađu okidač, RAZNEĆE IH U KOMADE!
Foto: Printscreen

UPOZORENJE ZADRUGARIMA!

PANIKA! APEL UČESNICIMA ZADRUGE: Primećena BOMBA NA IMANJU! Ako ne pronađu okidač, RAZNEĆE IH U KOMADE!

Luna ne bira ni vreme, ni mesto, ni reči, a ni ton kojim će se svom dečku Marku obratiti i objasniti mu kako sa njom može, a šta ne može

Objavljeno:

Od kako su počeli vezu u rijalitiju Luna Đogani i Marko Miljković ne prestaju sa svađama. Međutim kako vreme odmiče, ove scene su sve dramatičnije i teatralnije, a Luna iz dana u dan pokazuje lice zbog kog su verovatno i njeni fanovi počeli da gase Tv ili u najmanju ruku guraju tampone u uši. Elem, blogerka sve češće ulazi "u crveno", a njeno "crveno" počele su da iniciraju sad već potpune nebuloze i stvari koje bi trebalo da su skroz sporedne i trivijalne. Razgovori sa njom su postali nemogući, a za sve što joj nije po volji, odmah krenu da joj izbijaju rogovi, i počne da bljuje vatru - i to skoro pa bukvalno.

foto: Printscreen

U ovim situacijama, Luna ne bira ni vreme, ni mesto, ni reči, a ni ton kojim će se svom dečku Marku obratiti i objasniti mu kako sa njom može, a šta ne može. Histerično plakanje, urlanje i najjezivije psovke, koje su kaže "samo njene uzrečice", te ih ne treba primati k srcu, obavezno isprati i šutiranje stolova, stolica, i ostalog inventara, zatim agresivno unošenje u facu, pa opet red urlanja, plakanja i psovki, te zanimljiva opaska gde Luni nije jasno zbog čega je njen dečko ne poštuje, jer je ona ustvari samo to želela i tražila, a poštovanje više nego očigledno zaslužuje.

foto: Printscreen

Pa iako je u tim naletima bezrazložnog besa, u kojima je potpuno van kontrole, ona vrlo samouverena i potpuno ubeđena da je u pravu, nešto kasnije obavezno usledi potpuni obrt. Kad "oluja" prođe, sledeća faza je izvinjavanje uz opet histerično plakanje, razume se. Uz nabijanje krivice suprotstavljenoj strani, zaključak kako je zapravo on kriv, obavezna je stavka, jer Marko još uvek zaboga nije naučio na šta će i kada njegova neuračunljiva devojka da pukne i potpuno izgubi kompas.

foto: Printscreen

Dakle, bezobzirni i bezosećajni Marko Miljković nikako da ukapira, koja je to tačka Luninog pucanja i očigledno da još uvek nije naučio kako da rukuje tempiranom bombom, pa ne bi bilo loše da ponovo "pročita uputstvo za upotrebu", kako bi eventualno smanjio mogućnost od toga da mu se devojka raznese naočigled svih, i svaki put kad je nešto izbaci iz takta. A ono što Lunu u poslednje vreme izbacuje iz takta, posebno je zabrinjavajuće. Od golih ženskih dupeta u tangama, koje je Marko Miljković kao strejt, zdrav i evidentno potentan muškarac, nećete verovati čak nekoliko puta primetio, pa sve do šizofrenih šaltanja na ljubomoru prema muškarcima. Podsetimo se, u jednom trenutku od golih gu*ica oko bazena, veća "pretnja" bio je Brendon, a Luna je shvatila da je ustvari upravo on taj, od kojeg joj preti prava opasnost kad je reč o njenoj vezi sa markom. Kada se međutim uverila da ni Brendon nije "taj", od kog treba da se čuva, sada je na redu Miljana Kulić!???

foto: Printscreen

Luna draga, pa ovo je previše čak i za tebe! Ko bi zaista ikada mogao ozbiljno da shvati osobu koja pita "čije dete plače" (a jedino njeno dete džudži u rijalitiju)... Tako je nešto pokušao i Marko da joj objasni, ali se Luna nije "dala prevariti. Na provokacije Miljane Kulić, tokom noćašnje rasprave za stolom, Luna je opet pala u vatru. I opet sve po redu i spisku: - Jel ti bitniji rijaliti od mene? Jel ti bitniji je*em li ti mater u pi*ku da ti je*em smrdljivu, onu raspalu? Jel ti bitniji rijaliti je*em li ti seme i sve, pi*ko jedna odvratna raspala - šutnula je Luna sto, pa skočila i krenula besno da trči ka Marku, kao da će da ga ubije. Zatim ga odgurnula, a onda opet red istih psovki, sve to kroz suze i histeriju. Posle višeminutnog verbalnog zlostavljanja i Marka ali i gledalaca, Luna se smirila tek pošto je i on dreknuo, jer drugačije je očigledno nije bilo moguće prekinuti.

foto: Printscreen

Posle čitave ove jezive scene, koja se nekako zgadi i vama samo kao nekom ko sedi pokraj malih ekrana, kreće ubrzo i ona druga faza. Sada se Luna osvestila, moli Marka da joj oposti, opet ječi, opet je u suzama, samo se sad izvinjava, preklinje, "liže sve što je pljunula", a potom zahteva poštovanje, opet izgovarajući nebuloze. - Imamo savršen odnos. Molim te da mi oprostiš za ono što sam vikala "jebem ti mater". Ja to nisam mislila lično. To su moje uzrečice kad sam besna. Ne shvataj to lično. Molim te. Sad bih sebe samu izudarala, što sam ti to rekla. A nisam mislila ništa loše. Molim te, molim te da mi oprostiš - molila je Luna kroz histerični plač, dok je rukom brisala nos i razmazivala po faci.

foto: Printscreen

Eto... ako su to samo uzrečice uzrečice, onda je sve okej, sve ti je oprošteno Lunči. I nemoj još i sebe da izudaraš, dosta je scena makar za jedan dan.

I daj se saberi devojko, ako Boga znaš! Idi istresi taj nos, umij se, i za početak neko vreme samo - ćuti. Vremenom će možda krenuti na bolje. Teško i nama da te gledamo, a ne tom mučeniku, svaki dan. Ostaćeš na kraju i bez njega.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.