ANA PRISTALA NA EMISIJU SA FILIPOM: Trajaće DVA SATA, vodiće je Milan Milošević, a evo i kako će sve IZGLEDATI
Ana Korać i Filip, Foto: Printscreen

ZADRUGA

ANA PRISTALA NA EMISIJU SA FILIPOM: Trajaće DVA SATA, vodiće je Milan Milošević, a evo i kako će sve IZGLEDATI

Biće svašta!

Objavljeno:

Pregled nedelje sa Milanom Miloševićem protekao je u svedočenju Ane Korać o njenom odnosu sa Filipom Mijatovim. Njihove priče se ne poklapaju iz razloga što on tvrdi da je bio njen dečko, a Ana tvrdi da on nikada nije bio njen dečko i da je on bio bolesno opsednut njom.

- Ja sam ovde ispoštovala produkciju ispoštovala sam novinare i pričala sam o tome. Ja više neću da pričam o tome. Ja sam ovde, on je napolju - rekla je Ana.

- Ja imam dokaze za sve što pričam, a imam i njega, jer će on morati da prizna celu istinu. Ja sam sa tom temom završila - rekla je Ana.

foto: Youtube printscreen/Zadruga Officiall

- Filip nije jedini koga je ona uvukla u rijaliti, ona je toliko puta pričala sa Davidom, o nekoj M.Ž i tako dalje. Njemu je ponuđeno da uđe u rijaliti i prošle godine - Aleksandra se ubacila.

Evo Ljuba kaže da se Ana ne može setiti kada je položila vožnju, ali se seća kada je imala trepavice.

- Ovde neću neke stvari da iznosim, ostaću zatvorena za to - rekla je Ana, a Matora se umešala.

- Sve ovo bi bilo drugačije kada bi se njih dvoje suočili. Nemaš ti od čega da bežiš, dva sata, dva sata oči u oči sa njim - rekla je Matora.

foto: Printscreen

- Ja ću sa njim da se suočim u emisiji, neka sve ponovi, ali on kada mene vidi sve će negirati - rekla je Ana, a Milan je dodao da će on voditi emisiju.

Da li će zaista produkcija organizovati suočavanje Filipa Mijatova i Ane Korać i kada? Ostaje da vidimo, ali sudeći da su svi zainteresovani da vide ovaj susret, verujemo da će i do ovoga doći.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.