MAJKA OTKRILA SVE O PROSTITUISANJU, PA SE DOTAKLA I FILIPA MIJATOVA: Ova žena više ne može da ćuti, smučilo joj se!
Mina je prva priznala da se bavi prostitucijom, Foto: Printscreen Instagram

progovorila i ona!

MAJKA OTKRILA SVE O PROSTITUISANJU, PA SE DOTAKLA I FILIPA MIJATOVA: Ova žena više ne može da ćuti, smučilo joj se!

Tvrdi da zna još dosta toga što će se tek čuti!

Objavljeno:

Majka učesnice "Zadruge" Mine Vrbaški, Ivana Vrbaški, otkriva da su se njena ćerka i Ana Korać zajedno prostituisale i da se iz tog vremena i poznaju.

Ona tvrdi da je Mina prestala da se bavi najstarijim zanatom i da je zbog toga javno ustala i priznala da je to njena prošlost.

foto: Printscreen Youtube

- Sve se svalilo na Minu jer je priznala da se prostituisala, a one koje još nisu priznale se prave lude, a mnogo su gore od moje ćerke. Uostalom, sve se videlo napolju, ko je ko i ko se čime bavi, samo što mnoge od njih i ne pomišljaju da su otkrivene. Kada izađu, sve će im biti jasno", ispričala je Ivana Vrbaški za medije i otkrila da lično poznaje Filipa Mijatova, bivšeg dečka Ane Korać i druga njene ćerke, koji je i otkrio da se Koraćeva prostituiše:

foto: Instagram / filip_mijatov

- Filipa znam, jako je dobar momak. Upoznala nas je Mina i te slike su nastale tada. On zna i mog sina i svi smo u jako dobrim odnosima, imam najlepše mišljenje o njemu. Što se tiče Ane Korać, i nju je upoznala sa njim. A sad, šta se tu nakon toga desilo, videćemo i čućemo, biće tu svačega.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.